reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

reklama
czesc Wam wszystkim
jestem tutaj 'swiezutka', dopiero co natknelam sie na te forum

A teraz cos o mnie:

Niedlugo z moim Hasanem bedziemy obchodzic druga rocznice slubu. Mamy prawie 5cio miesieczniego synka Danielka. Mieszkamy w Edynburgu, ale kto wie gdzie sie przeniesiemy w przyszlosci.
Moj maz mieszkal ponad 20 lat w Istambule, teraz jego rodzinka przeniosla sie w okolice Izmiru i Manisy (Alasehir), wiec gdy jedziemy do Turcji to tam wlasnie bywamy :).

Czy jest tuatj ktos z Izmiru i okolic?

TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
Malgorzata

to ja Wam skladam zyczenia z okazji slubu!

Gdzie mieliscie slub? W Polsce czy w Turcji?

My pobralismy sie w Polsce. Wciaz czekam na impreze w Turcji, ktora musielismy odlozyc z powodu dziecka. No i musze troche zgubic, zeby sie w ta suknie znowu zmiescic :baffled:

Mam do Was takie pytanko
Czy znacie jakis link do stronki z ksiazkami po turecku, ktore mozna zakupic i ktore oczywiscie zostana wyslane za granice (UK)? Chcialabym sprawic prezent mojemu M.

witam Kiki , witam serdecznie , z tymi ksiązkami to musisz poczkać az wrócą dziewczyny , mieszkajace za granicą , moze one beda bardziej zorjentowane w tym temacie , ale puki co proponuje szukac w interneciu , tu mozna znaleźć wszystko , pozdrawiam

hej Dziewczyny;-)!
juz po wyborach!!! rodzinka swietuje- nawet mama zapowiada, ze sie upije, co jej sie nie zdarza... hihihi :-):-)
a ja powolutku sie zbieram- czas wracac do Anglii. niby sie nie chce, ale odkad jest tam Ahmet, zdecydowanie latwiej mi to przychodzi:-D... niestety pozostaly nam juz tylko 3 tygodnie:frown::frown::frown:... a wojsko przeraza i to coraz mocniej... niespokojnie w Turcji- dzien w dzien slychac o kolejnych atakach terrorystycznych. pozostaje mi jedynie nadzieje na to, ze Ahmet nie trafil do jednostki na wschodzie kraju:-(....
Karolcia- caly czas pamietam o tych ksiazkach, jak uda mi sie cosik znalezc, to dam znac:tak:.
witam Kiki :rofl2:- moj Ahmet jest z Izmiru- mieszka tam od urodzenia, wylaczajac rok obecny, kiedy to pomieszkuje troche w Anglii...
pozdrawiam goracao jeszcze z Polski- mrozno tu, ale pieknie:happy::happy::happy:...

niespokojnie w Turcji- dzien w dzien slychac o kolejnych atakach terrorystycznych. pozostaje mi jedynie nadzieje na to, ze Ahmet nie trafil do jednostki na wschodzie kraju:-(.... --oj Shira a mój Aykut tam jest , w hakkari i doprowadza mnie to do szału , brak prądu , łączności , telefony nie działaja , każdy każe mu spadać z tamtad , a on uparcie siedzi , bo straci kase za kontrakt , jak zablokuja drogi , nie wyjedzie wogle hmmm mam relacje z tego rejonu codziennie świerze i włosy się na głowie jeżą , wiesz co go usypa w nocy , odgłosy wystrzałów hmmmm szl....ak mnie trafi

reklama
Do góry