reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

to dal rozweselenia zagladaj czesciej;-):-)
a my nie mozemy Ci pomoc?
raczej żadna z Was nie ma zdolności wielkanocnych... ostatnio chodze tylko po pogrzebach wiec nie mam zbyt wiele radosci i przez to sama jestem bardziej przygnebiona niz zwykle dlatego chetnie bym gdzieś wyskoczyła na malego smothie:tak:

reklama
no to dobra, trzeba sie wziac za organizacje spotkania, bo kazda by chciala, tylko sie zgrac nie mozemy.

proponuje ten piatek, godzina i mijesce do ustalenia. mam nadzieje, ze nie ebdzie jeszcze w kawiarnakch tlumu walnetynkowego:sorry:
Prosze, aby kazda chetna sie ustosunkowala i jakos sie dogadamy:-)

Witam się :-)
Antek już prawie zdrów i z pracą nadgoniłam więc będę częściej zaglądać .
Jak by co to ja się stosunkuję pozytywnie :-)

no to dobra, trzeba sie wziac za organizacje spotkania, bo kazda by chciala, tylko sie zgrac nie mozemy.

proponuje ten piatek, godzina i mijesce do ustalenia. mam nadzieje, ze nie ebdzie jeszcze w kawiarnakch tlumu walnetynkowego:sorry:
Prosze, aby kazda chetna sie ustosunkowala i jakos sie dogadamy:-)
a ja wróże że już będzie ten tłum....:baffled:
zaleznie od liczby chętnych.... jesli bedzie nas mniej proponuje Marcusa na Żeromie a jak wiecej to już niech inna proponuje...;)

Myfa te x-fixna Wojska są po 699 zł.My już kupiliśmy,ale bez fixa.Tylko kolor nie bardzo mi się podoba.Zostały cztery sztuki 2 czarne i dwa wściekle czerwone,no i Tomek przywiózł mi ...czarny.Ale to chyba kwestia przyzwyczajenia.No i Kubkowi się podoba bo teraz chce oglądać w nim tv.

niekat :-(.

Donkat jeżeli Justa mnie przygarnie do swojego autka to ja jestem chętna w piątek tak gdzieś po 15-16.

Na zamkniętym wstawiłam troszkę nas dla Was.

Pozdrawiam cieplutko.

reklama
A odnośnie fotelika to nasz wygląda właśnie tak.
Co sądzicie ?

Załączniki

• 0058.jpg
    0058.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 34
  • 0060.jpg
    0060.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 34
Do góry