raczej żadna z Was nie ma zdolności wielkanocnych... ostatnio chodze tylko po pogrzebach wiec nie mam zbyt wiele radosci i przez to sama jestem bardziej przygnebiona niz zwykle dlatego chetnie bym gdzieś wyskoczyła na malego smothieto dal rozweselenia zagladaj czesciej;-):-)
a my nie mozemy Ci pomoc?
reklama
donkat
Fanka BB :)
no to dobra, trzeba sie wziac za organizacje spotkania, bo kazda by chciala, tylko sie zgrac nie mozemy.
proponuje ten piatek, godzina i mijesce do ustalenia. mam nadzieje, ze nie ebdzie jeszcze w kawiarnakch tlumu walnetynkowego
Prosze, aby kazda chetna sie ustosunkowala i jakos sie dogadamy:-)
proponuje ten piatek, godzina i mijesce do ustalenia. mam nadzieje, ze nie ebdzie jeszcze w kawiarnakch tlumu walnetynkowego
donkat
Witam się :-)
Antek już prawie zdrów i z pracą nadgoniłam więc będę częściej zaglądać .
Jak by co to ja się stosunkuję pozytywnie :-)
czyli bedzie braciszek dla Antosia?;-)
goniasobol
Witam wszytkie mamy moj nunia dziś troche marudna więc nawet nie mam jak pisać:-(może później będzeie lepiej
a ja wróże że już będzie ten tłum....no to dobra, trzeba sie wziac za organizacje spotkania, bo kazda by chciala, tylko sie zgrac nie mozemy.
zaleznie od liczby chętnych.... jesli bedzie nas mniej proponuje Marcusa na Żeromie a jak wiecej to już niech inna proponuje...
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dzien dobry:-)
netka1
Myfa te x-fixna Wojska są po 699 zł.My już kupiliśmy,ale bez fixa.Tylko kolor nie bardzo mi się podoba.Zostały cztery sztuki 2 czarne i dwa wściekle czerwone,no i Tomek przywiózł mi ...czarny.Ale to chyba kwestia przyzwyczajenia.No i Kubkowi się podoba bo teraz chce oglądać w nim tv.
niekat :-(.
Donkat jeżeli Justa mnie przygarnie do swojego autka to ja jestem chętna w piątek tak gdzieś po 15-16.
Na zamkniętym wstawiłam troszkę nas dla Was.
Pozdrawiam cieplutko.
niekat :-(.
Donkat jeżeli Justa mnie przygarnie do swojego autka to ja jestem chętna w piątek tak gdzieś po 15-16.
Na zamkniętym wstawiłam troszkę nas dla Was.
Pozdrawiam cieplutko.
reklama