reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Donkat oj gapa ze mnie :zawstydzona/y:.Napisałaś że masz opiekunkę dla Julitki myśląc o mamie.Tego nie doczytałam i myślałam że wynajęliście nianię.
A Kubek to (wstyd)ciągle nosi pampery.A smoczek to na szczęście za bardzo go nie interesuje.
Justa nie żartuj z tymi wyrzutami.I znów wyszła ze mnie gapa:zawstydzona/y:,bo mogłam poprosić Cię wcześniej.
Myfa no właśnie o taki mi chodzi.

Mała przysnęła więc mam troszkę czasu na pisanie.
Justa
codziennie zostajemy same z Wenusią od 7-16 razem gotujemy sprzątamy strasznie lubi mnie obserwować jak wykonuję te czynności. To taka mała śmieszka z łobuzerskim spojrzeniem, a ogólnie dzień nam schodzi na zabawie. Teraz jesteśmy na etapie zabawy w siadanie Wercia nie chce leżeć tylko chce żeby ją chwytać za rączki i do góry podnosić. Mogła bym tak pisać i pisać o tym moim dzieciątku- tyle daje radości. Dobrze, że mam już poród za sobą:-(
Dziękuję za ponowne przyjęcie mnie do waszego grona!

przyznam szczerze że nie łapie juz sie na tym wątku:-(ostatnio mam u siebie troszkę smutnawo i przez to rzadziej zagląam ale jak juz zajrze to i tak nie wiem o co chodzi.Sporo nowych mam (któr zresztą witam;-))
coś tam wyłapałam o spotkaniu to jakbym sie nie pojawiała czy coś to macie do mnie namiar to piszzcie dzwońcie czy co tam chcecie ale ja też chce sie spotkać:tak:

Witam!
Dzisiaj dzień się zaczął pięknie mała przespała całą noc aż do 6 godziny- oby częściej tak było. A ja widzę dziś, że moje odchudzanie zaczyna przynosić efekty. Nareszcie wracam do formy z przed ciąży. Jestem taka szczęśliwa myślałam, że już nigdy nie będę wyglądać tak jak wcześniej!
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dzionka

witam!!!

mam dzis MEGA lenia!!!!!!

w koncu rozebralam choinke i sprztanelam ozdoby swuateczne:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, niedlugo by mnie post zastal:sorry::sorry::laugh2:

Mogła bym tak pisać i pisać o tym moim dzieciątku- tyle daje radości.

szczesliwa mama-szczesliwe dziecko:-)

przyznam szczerze że nie łapie juz sie na tym wątku:-(ostatnio mam u siebie troszkę smutnawo i przez to rzadziej zagląam

to dal rozweselenia zagladaj czesciej;-):-)
a my nie mozemy Ci pomoc?

A ja widzę dziś, że moje odchudzanie zaczyna przynosić efekty. Nareszcie wracam do formy z przed ciąży. Jestem taka szczęśliwa myślałam, że już nigdy nie będę wyglądać tak jak wcześniej!
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dzionka

a co stosujesz?

gdzie Sewa, Filwinka, Ula?

reklama
Moje odchudzanie nie opiera się na żadnej diecie. Uważam, że każdy jest inny i trzeba poznać dobrze siebie i swoje potrzeby żywieniowe. Mój mąż w wakacje dzięki mojemu sposobowi schudł 10 kg. Polega to na tym u mnie, że od poniedziałku do piątku mam zakaz jedzenia słodyczy i ograniczam jedzenie. Na śniadanie najpierw sobie piję zielona herbatę potem jakieś śniadanko ostatnio jem kisiel. Obiady są normalne ponieważ jeden posiłek musi być syty, jem owoca w tym momencie kiedy mi się zachce jeść w ciągu dnia. Kolacji nie jadam bo już nie mam ochoty na nią a jak mi się zachce to sałatkę z owoców wcinam. A w weekend jem to na co mam ochotę. Taki jest mój patent na schudnięcie od zawsze.

Do góry