reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

to dal rozweselenia zagladaj czesciej;-):-)
a my nie mozemy Ci pomoc?
raczej żadna z Was nie ma zdolności wielkanocnych... ostatnio chodze tylko po pogrzebach wiec nie mam zbyt wiele radosci i przez to sama jestem bardziej przygnebiona niz zwykle dlatego chetnie bym gdzieś wyskoczyła na malego smothie:tak:

reklama
no to dobra, trzeba sie wziac za organizacje spotkania, bo kazda by chciala, tylko sie zgrac nie mozemy.

proponuje ten piatek, godzina i mijesce do ustalenia. mam nadzieje, ze nie ebdzie jeszcze w kawiarnakch tlumu walnetynkowego:sorry:
Prosze, aby kazda chetna sie ustosunkowala i jakos sie dogadamy:-)

Witam się :-)
Antek już prawie zdrów i z pracą nadgoniłam więc będę częściej zaglądać .
Jak by co to ja się stosunkuję pozytywnie :-)

no to dobra, trzeba sie wziac za organizacje spotkania, bo kazda by chciala, tylko sie zgrac nie mozemy.

proponuje ten piatek, godzina i mijesce do ustalenia. mam nadzieje, ze nie ebdzie jeszcze w kawiarnakch tlumu walnetynkowego:sorry:
Prosze, aby kazda chetna sie ustosunkowala i jakos sie dogadamy:-)
a ja wróże że już będzie ten tłum....:baffled:
zaleznie od liczby chętnych.... jesli bedzie nas mniej proponuje Marcusa na Żeromie a jak wiecej to już niech inna proponuje...;)

Myfa te x-fixna Wojska są po 699 zł.My już kupiliśmy,ale bez fixa.Tylko kolor nie bardzo mi się podoba.Zostały cztery sztuki 2 czarne i dwa wściekle czerwone,no i Tomek przywiózł mi ...czarny.Ale to chyba kwestia przyzwyczajenia.No i Kubkowi się podoba bo teraz chce oglądać w nim tv.

niekat :-(.

Donkat jeżeli Justa mnie przygarnie do swojego autka to ja jestem chętna w piątek tak gdzieś po 15-16.

Na zamkniętym wstawiłam troszkę nas dla Was.

Pozdrawiam cieplutko.

reklama
A odnośnie fotelika to nasz wygląda właśnie tak.
Co sądzicie ?

Załączniki

• 0058.jpg
    0058.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 42
  • 0060.jpg
    0060.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 39
Do góry