reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
A ja mam takie pytanko do was doświadczone mamuśki - Maja ma 8miesięcy i ciągle mamy problem z ropiejącym oczkiem:-( miałyśmy kilka rodzajów kropli przechodzi na troche i znowu wraca:-( boje się żeby to nie były zapchane kanaliki może mace jakieś spawdzone sposoby?

A ja mam takie pytanko do was doświadczone mamuśki - Maja ma 8miesięcy i ciągle mamy problem z ropiejącym oczkiem:-( miałyśmy kilka rodzajów kropli przechodzi na troche i znowu wraca:-( boje się żeby to nie były zapchane kanaliki może mace jakieś spawdzone sposoby?
ropiejące oczko może byc objawem infekcji niekoneicznie zapchanych kanalików.Raz jak sie taka infekcja przypląta to juz zostaje na całe zycie.Mam tak z moja Oliwią.Ma wrazliwe oczka i co ajkiś czas jej któreś puchnie i ropieje.ale u takiego małego dziecka to tylko lekarz pomoże.Bo pewnie juz byliście... poproś o jakies dodatkowe badania bo to sie staje uciążliwe dla dziecka i dla Was. jak wyleczycie porzadnie to na jakis czas bedzie spokój:sorry:

idziemy wreszcie na Avatara... my którzy do kina chodzimy dwa razy w meisiącu nawet (tylko na wybrane filmy nie na byle co) do tej pory nie obejrzelismy AVATARA!No wstyd normalnie... w niedzielę mieliśmy 6 rocznice ślubu a teraz szykuja sie waletyłki więc lepszej okazji juz chyba nie będzie żeby sie wyrwac na te kilka godzin;-):-p

Cześć dziewczyny!!!
Już dawno mnie u Was nie było, bo niestety leżałam w szpitalu, Wybaczcie ale chyba nie dam rady przeczytać wszystkiego co napisałyście, bo mam kategoryczny nakaz leżenia w łóżku i tylko na chwile mogę siąść przy kompie. Mam nadzieję że u każdej z Was wszystko dobrze.
Kochane odezwę się jeszcze później a na razie życzę miłego dnia.:tak:

witam!!!!!!!!!!!

Amelciu, duzo zdrowka i radosci na kazdy dzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

niunka usypia z babcia

po obiadku uderzamy na zakupki:-)

A odnośnie fotelika to nasz wygląda właśnie tak.
Co sądzicie ?

mnie kolor nie przeszkadza pytam tylko, czy Kubus juz wyrosl z tego drugiego fotelika? niunka moja jeszcze sie swobodnie miesci:sorry:

Ł znowu przeszedł na nocki:confused2:, robi co drugą noc. :tak: Każdy dzionek mi pasuje:tak: , piątek tylko.. do 18.:confused2:

to za krotko:no:

a miala mala robiony wymaz z oczka? na podstawie tego badania mozna okreslic, czy to zapchany kanalik. chodzicie do okulisty, czy pediatry?
Julitka miala zapachany kanalik, wiec wiem, co to znaczy:sorry:

Hej, hej, a może by tak jutro się spotkać?:sorry:

ja moge po 16

Cześć dziewczyny!!!
Już dawno mnie u Was nie było, bo niestety leżałam w szpitalu, Wybaczcie ale chyba nie dam rady przeczytać wszystkiego co napisałyście, bo mam kategoryczny nakaz leżenia w łóżku i tylko na chwile mogę siąść przy kompie. Mam nadzieję że u każdej z Was wszystko dobrze.
Kochane odezwę się jeszcze później a na razie życzę miłego dnia.:tak:

burza, zycze aby dni do produ szybciutko minely :tak::-)

Z torcika płomyczek
Mruga do Amelki
Dziś Twój Pierwszy Roczek
Dzień naprawdę wielki

Z życzeniami spieszą
Do wnuczki Dziadkowie
Jak bardzo się cieszą
Słowo nie wypowie

W uściskach cieplutkich
Wręczają Ci serce
By nie było smutków
W Twym życiu dziecięcym

Z torcika płomyczek
Robi śmieszne minki
Dziś Twój Pierwszy Roczek
Twoje Urodzinki

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    3,3 KB · Wyświetleń: 41
reklama
niekat Wszystkiego naj.... naj.... naj....
Ja muszę pogadać z M ale chyba uda mi się dziś wyjść.
Ja chyba nie doczytałam gdzie by to miało być :zawstydzona/y:
burza dobrze, że już jesteś w domu, zawsze to inaczej,i czas szybciej leci i za tv nie musisz płacić ;-)

Dobra lecę robić ciasto, bo my dziś też mamy małą rocznicę :-)

Do góry