U
użytkownik 180176
Gość
Może są , ale nie wiedzą ,ze jest taki wątekMało m
Chyba już nieJa jestem z Radomia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może są , ale nie wiedzą ,ze jest taki wątekMało m
Chyba już nieJa jestem z Radomia
Pewnie takMoże są , ale nie wiedzą ,ze jest taki wątek
Ja będę rodzić w Iłży bo mam tam lekarza prowadzącego, ale rzeczywiście w stolicy jest ciężko z porodami, na Żelaznej będzie rodzić moja koleżanka, ale ona ma tam opłaconą położną no i oddzielną sa
Hej,wiem że post z dawna,ale może chcesz opisać jak poród w Iłży bo nie mam nawet kogo zapytać,a także mój lekarz do którego jeżdżę prywatnie tam pracuje w IłżyJa będę rodzić w Iłży bo mam tam lekarza prowadzącego, ale rzeczywiście w stolicy jest ciężko z porodami, na Żelaznej będzie rodzić moja koleżanka, ale ona ma tam opłaconą położną no i oddzielną salę.
Jestem z Kozienic i będę rodzić w PiasecznieKobietki z Rdm gdzie polecacie rodzic ?
Oooo proszę ja pierwszy poród w Kozienicach tez planuje Piaseczno. Na koedy masz termin ?Jestem z Kozienic i będę rodzić w Piasecznie
SN poród ze znieczuleniem planuje,termin 16/20.01.Oooo proszę ja pierwszy poród w Kozienicach tez planuje Piaseczno. Na koedy masz termin ?
Cc czy SN ?
Ja termin na 20 października liczę na cesarkęSN poród ze znieczuleniem planuje,termin 16/20.01.
Same pozytywne opinie o Piasecznie.
Koleżanka rodziła SN w Piasecznie ze znieczuleniem i mówiła że naprawdę do przeżycia,a druga zaś po porodzie w Kozienicach modli się wszędzie o cesarkę,taka traumaJa termin na 20 października liczę na cesarkę
Ja w Kozienicach mialam cc. Wywoływany poród.Dzień wcześniej założony balonik na drugi dzień oksytocyna 10 h męczenia pi czym stwierdzili ze zrobia cc bo bie ma postępu( tak naprawdę moja Polozna zasugerowała ginekologowi który miał odebrać poród ze nie ma sensu męczyć i trzeba zrobić cc ) ogólnie opieka bardzo fajna po porodzie jak i w trakcie cesarki. Bardzo miłe panie jednak jeśli chodzi o ordynatora - nie polecamKoleżanka rodziła SN w Piasecznie ze znieczuleniem i mówiła że naprawdę do przeżycia,a druga zaś po porodzie w Kozienicach modli się wszędzie o cesarkę,taka trauma