reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
A to ja źle zrozumiałam :zawstydzona/y:
Kurcze, to mi nie bardzo pasuje bo jesteśmy umówieni ze znajomymi na 17 .
To jeśli chodzi o mnie to wolę piątek :tak:

chyba bedzie nam trudno w tym tyg. bo kazda ma jakies inne plany.
to co, nastepny tydzien?
jaki dzien?

burza a czemu szpital??wszystko w porządku już?odpoczywaj i jak każą to leż!Dzidzia najwaznijsza:tak:

Kochana leżałam w szpitalu bo praktycznie to uż szyjki nie mam no i zrobiło mi się rozwarcie. Na szczęście Jasiek jet duży i wszystko z nim ok. w 34 tygodniu ważył już 3137 g.:szok: Jak dla mnie to bardzo dużo.
Filwinka rzeczywiście w domu jest dużo lepiej więc myślę że spokojnie jakoś wyleżę do porodu. Aha no i narobiłaś mi ochotę na ciasto. Chyba jak mąż wróci z pracy to go wysle do cukierni. Z okazji małej rocznicy ogromne życzenia przesyłam.

Ostatnia edycja:
chyba bedzie nam trudno w tym tyg. bo kazda ma jakies inne plany.
to co, nastepny tydzien?
jaki dzien?
to nawet lepiej... słuchajcie a nie da rady w jakąs sobote wczesnym popołudniem sie umówić??nie bedziemy pracowac i mężów do opieki nad dzieciami bedziemy miały:tak::-);-)

burza no to nieciekawie... zaciskaj nogi i nie wstawaj jak nie musisz koniecznie siusiu;-):-)trzymam kciukasy żeby sie Jasiu wygrzał w maminym łonie.Spory będzie synek ale tym lepiej dla neigo:tak::-)

donkat chodzimy do pediatry bo myślałam że obejdzie się bez okulisty A jak u ciebie z tym kanalikiem był przepychany? słyszałam że to jest straszne:-( A jakiego dobrego okuliste polecacie?

dla mnie sobota tez moze byc. tylko nie ta najblizsza

donkat chodzimy do pediatry bo myślałam że obejdzie się bez okulisty A jak u ciebie z tym kanalikiem był przepychany? słyszałam że to jest straszne:-( A jakiego dobrego okuliste polecacie?

nie, nie byl przepychany, ale kosztowalano nas to duzo trudu: masowanie kanalika i smaorwanie masciami. co ajkis czas robilysmy wymaz dla sprawdzenia.
sama masc zabija bakterie, czy cokolwiek co powoduje ropienie, a masaz udroznia kanalik. samo lekarstwo nie udrozni. chyba, ze zabieg, ale zeby go wykonac, to musi byc wymaz jalowy, czyli brak ropki.
ja chodzilam panstwowo do okulistki dzieciecej (m innymi) na Lekarskiej czy Traugutta, naprzecwiko WSH . wiem, ze przyjmuje tez na Olsztynskiej. tylko zabij mnie-nie pamietam nazwiska. jakies dwuczlonowe. nie ejst jakas super sympatyczna, ale bardzo dobry specjalista

reklama
dla mnie sobota tez moze byc. tylko nie ta najblizsza

nie, nie byl przepychany, ale kosztowalano nas to duzo trudu: masowanie kanalika i smaorwanie masciami. co ajkis czas robilysmy wymaz dla sprawdzenia.
sama masc zabija bakterie, czy cokolwiek co powoduje ropienie, a masaz udroznia kanalik. samo lekarstwo nie udrozni. chyba, ze zabieg, ale zeby go wykonac, to musi byc wymaz jalowy, czyli brak ropki.
ja chodzilam panstwowo do okulistki dzieciecej (m innymi) na Lekarskiej czy Traugutta, naprzecwiko WSH . wiem, ze przyjmuje tez na Olsztynskiej. tylko zabij mnie-nie pamietam nazwiska. jakies dwuczlonowe. nie ejst jakas super sympatyczna, ale bardzo dobry specjalista

a masz nr telefonu? byłabym wdzięczna trzeba mieć skierowanie ?

Do góry