reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
hej donkat, opowiadaj jak było.:tak:

A my po obiadku u mamki przyjechaliśmy do domu. Starszaki zostały jeszcze na tydzień.:-) A my jak walneliśmy się do wyrka tak w trójkę spaliśmy 3 godzinki.:szok:I oto wstaliśmy:zawstydzona/y:Ciekawe co będziemy w nocy robić.;-)

fajne takie lenistwo w domku:tak::-)

u mamy bylo oczywiscie super! teraz zwiozlam mame do siebie:tak:
niunka byla bardzo zazdrosna o babcie i ciocie (moja siostre), gdy sie bawily z Wiktorkiem. jestem w szoku, bo moja gwiazda dostaje wtedy szalu i sie zlosci:-:)-:)-(
Wiktorek juz dorosleje i nie wydziera malej zabawek, to sie dosc ladnie bawili:-)

wczoraj namowilam mame i upiekla rogaliki drozdzowe. miaaaam! zjadlam chyba najwiecej ze wszystkich!!! a chodzily za mna jzu daaawno:tak:

Julitka szaleje z babcia. teraz ma aj tylko dla siebie, wiec non stop sa przytulanki i pieszczochy:-):-):-p

P nawet dlugo jest w domu, bo od piatku popoludnia do jutra rana. fajny mamy rodzinny weekend:-):-)

KOBIETKI, MAM OPIEKUNKE DLA JULITKI, MOZE GDZIES WYSKOCZYMY NA PLOTKI???????

dzien dobry:-)

lepiej dziewczynki ale sobota to byl taki dzien ze na pogrzebach furore bym zrobila:tak:
dzieki za pamiec

milego dnia:-)

Witam! Może mnie pamiętacie pisałam na tym forum jak byłam na samiutkim początku ciąży. Teraz mam już śliczną 4 miesięczną córeczkę Weronikę. Postanowiłam się uaktywnić na forum bo mam już dosyć tej zimy chętnie bym wyszła na dwór z małą mimo, że wózek muszę z trzeciego piętra taszczyć, ale jak się chce to się da!. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ponownie do swego grona.

witam!!

caly dzien scisle poplanowany. po drzemce niuni lecimy do fryzjerki, zeby podciac damie wloski:tak::tak:

Witam! Może mnie pamiętacie pisałam na tym forum jak byłam na samiutkim początku ciąży. Teraz mam już śliczną 4 miesięczną córeczkę Weronikę. Postanowiłam się uaktywnić na forum bo mam już dosyć tej zimy chętnie bym wyszła na dwór z małą mimo, że wózek muszę z trzeciego piętra taszczyć, ale jak się chce to się da!. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ponownie do swego grona.

pamietamy:tak::tak:
na spacerek z dzieciaczkami sie wybierzemy, jak troche zima odpusci. teraz planuejmy babskie spotkanko;-):-)

hmmm... cały tydzień mam imprezowy.:baffled:
Jak będzie wiadomo co, gdzie i kiedy dam znać czy mogę.:tak:

no to moze byc przyszly, moze uda mi sie podrzucic niunke do tesciow.
siostrzenica P ma termin pordu na czwartek, wiec boje sie, ze juz tesciowa nie bedzie tak czasowa:-:)-(

lepiej dziewczynki ale sobota to byl taki dzien ze na pogrzebach furore bym zrobila:tak:

a jak Juleczka an to reaguje?
Julitka nie lubi jak ja placze i zaraz robi to samo:-:)-:)-:)-:)-(

Witam:-).
Troszkę mnie tu nie było ale w tym tyg postaram się poprawić:tak:.

Filwinko w tym sezonie fiolety są w modzie więc śliwa pod okiem jak najbardziej na czasie.A Avatar faktycznie świetny,ale jeszcze zdążycie zobaczyć.

myfa mój Tomek to też bardziej WP niż Policja.

donkat a jak Julitce podoba się pomysł niani?

Dorotko dziś już lepiej?

Justa jak będziesz się wybierać na e-mamusiowe spotkanko to ja bardzo chętnie podłącze się pod Ciebie bo ciągle niezmotoryzowana jestem :-(.A Ustronie to tak po drodze:-)

Gosiula witaj ponownie.

Zajrzę pózniej.A na razie pa pa.

O i jeszcze miałam pytać.
Czy któraś z Was ma może fotelik samochodowy firmy Cybex?Chcemy zmienić fotelik Kubkowi na taki 15-36 kg(teraz na Wojska Polskiego są w bardzo dobrej cenie więc kupiłabym na zaś)W testach wypada on bardzo dobrze,ale może znacie go z praktyki.A może polecacie jakiś inny?

reklama
widze, ze chetnych prybywa:-):tak::tak:

donkat a jak Julitce podoba się pomysł niani?

kurcze, nie lapie o co chodzi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

O i jeszcze miałam pytać.
Czy któraś z Was ma może fotelik samochodowy firmy Cybex?Chcemy zmienić fotelik Kubkowi na taki 15-36 kg(teraz na Wojska Polskiego są w bardzo dobrej cenie więc kupiłabym na zaś)W testach wypada on bardzo dobrze,ale może znacie go z praktyki.A może polecacie jakiś inny?

nie miala i nie slyszalam. my mamy radomskiej firmy Sena, ale nie jestm zadowolona:no:

netka, fajnie ze teraz czesciej piszesz:tak: chlopaki chyba sa grzeczni, skoro mama ma czas;-)
Kubus nie uwstecznia sie przy maluszku? t zn nie chce znow nosic pieluszek, czy pic z butelki?
ja mysle, ze Julitka by tak chciala, bo teraz lubi sie bawic w dzidziusia i chce ssac cycy itp:szok::-D

Do góry