goniasobol
Fanka BB :)
witam wszystkich:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej donkat, opowiadaj jak było.
A my po obiadku u mamki przyjechaliśmy do domu. Starszaki zostały jeszcze na tydzień.:-) A my jak walneliśmy się do wyrka tak w trójkę spaliśmy 3 godzinki.I oto wstaliśmyCiekawe co będziemy w nocy robić.;-)
Witam! Może mnie pamiętacie pisałam na tym forum jak byłam na samiutkim początku ciąży. Teraz mam już śliczną 4 miesięczną córeczkę Weronikę. Postanowiłam się uaktywnić na forum bo mam już dosyć tej zimy chętnie bym wyszła na dwór z małą mimo, że wózek muszę z trzeciego piętra taszczyć, ale jak się chce to się da!. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ponownie do swego grona.
hmmm... cały tydzień mam imprezowy.
Jak będzie wiadomo co, gdzie i kiedy dam znać czy mogę.
lepiej dziewczynki ale sobota to byl taki dzien ze na pogrzebach furore bym zrobila
donkat a jak Julitce podoba się pomysł niani?
O i jeszcze miałam pytać.
Czy któraś z Was ma może fotelik samochodowy firmy Cybex?Chcemy zmienić fotelik Kubkowi na taki 15-36 kg(teraz na Wojska Polskiego są w bardzo dobrej cenie więc kupiłabym na zaś)W testach wypada on bardzo dobrze,ale może znacie go z praktyki.A może polecacie jakiś inny?