reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Justa i tak cię podziwiam za wytrwałość!!!
Wiem coś o tym siedzeniu w domu i podjadaniu.Niby nie mam na nic czasu,ale i tak zawsze coś fajnego,sodkiego i baaardzo kalorycznego potrafię sobie zorganizować.Tomek schudł 20 kg:szok: a ja co?Teraz głód zajadam waflami ryżowymi i jabłkami.No i posiłki zdecydowanie mniejsze ilościowo.

dzien dobry:tak:wszystkim i mielgo dnia zycze:tak:

co do dr skulimowskiej to ja chodze z julą do niej,jestem bardzo zadaowolona:tak:
Netka to widze ze do tego samego gina chodzimy:tak:

spadam do pracy
milego popoludnia dziewczyny

ps a co tam u Burzy--macie jakies wiesci

Dziewczęta znacie jakiś fajny zakład fryzjersko-kosmetyczny bądź polecacie jakąś fryzjerkę, kosmetyczkę?
Chodzi o fryzurę i makijaż ślubny

Cześć dziewczyny !!!
Jestem tu nowa i mam pytanko.
Czy któraś z Was rodziła z prywatna położną ?
Może macie namiary lub chociaż nazwisko dobrej a nawet bardzo dobrej prywatnej położnej ?
Będe wdzięczna za wszystkie odpowiedzi:-)
Pozdraiwam cieplutko Wszystkie mamy.​

Dziewczęta znacie jakiś fajny zakład fryzjersko-kosmetyczny bądź polecacie jakąś fryzjerkę, kosmetyczkę?
Chodzi o fryzurę i makijaż ślubny
ja do slubu czesana i malowana bylam gdzie indziej ,ale mojego malza siostra w 2009 byla czesana i malowana do slubu swojego,a ja bylam czesana i malowana na jej slub w kleopatrze i naprawde polecam ten salon:tak::tak::tak:

co do prywatnej poloznej to niestety nie:tak:

Netka nom po sasiedzku:-D

dobry wieczor

Witajcie, mam pytanie do Was... czy któraś z Was była już może w tym nowym sklepie?? Są tam markowe wózki???
I wogóle jakie są ceny???Przystęone czy raczej wygórowane?
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź:-)

witam!!!!!!!!!

netka, masz racje, prawie zamarzlam:wściekła/y::wściekła/y:, a raczej moj samochod:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mialysmy jechac dzis do ikielc i nic z tego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zima!!!!!!wyyynoooochaaaa!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wczoraj miaalm bardzo zabiegany dzien:sorry2:i miaalm Wam pozniej odpisac, ale zapomnialam co. wybaczcie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

To siedzenie w domu tak dołuje...:-(Zero ruchu.:dry:

podajmy sobie dlon:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Justa i tak cię podziwiam za wytrwałość!!!
Wiem coś o tym siedzeniu w domu i podjadaniu.Niby nie mam na nic czasu,ale i tak zawsze coś fajnego,sodkiego i baaardzo kalorycznego potrafię sobie zorganizować.Tomek schudł 20 kg:szok: a ja co?Teraz głód zajadam waflami ryżowymi i jabłkami.No i posiłki zdecydowanie mniejsze ilościowo.

jaaaak?

Cześć dziewczyny !!!
Jestem tu nowa i mam pytanko.
Czy któraś z Was rodziła z prywatna położną ?
Może macie namiary lub chociaż nazwisko dobrej a nawet bardzo dobrej prywatnej położnej ?
Będe wdzięczna za wszystkie odpowiedzi:-)
Pozdraiwam cieplutko Wszystkie mamy.​

nie maialm prywatnej poloznej:no::no:

reklama
Byłam na otwarciu. Wtedy był 20% rabat i rzeczywiście przy kasie wychodziło przystępnie (oczywiście nie w przypadku wszystkich produktów).
Ceny bez rabatu to dla mnie zadna rewelacja, nie są też zbytnio wygórowane ( z tym, ze moge sie nie znac bo to byl pierwszy taki radomski sklep jaki odwiedziłam...:-()
Rzeczy są markowe, wózki również. Nie kupowałam, ale zerknełam,że mają tam tańsze i te z górnej półki.

Myślę, że w chwili czasu warto się tam wybrać. Sama najlepiej ocenisz czy znajdzie się dla Ciebie coś atrakcyjnego :tak: Są śliczne ciuszki, więc z pustymi rękami nie wyjdziesz ;-)

Do góry