reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Niekat slabo mowie Ci:tak:
nie wiem jak ja dotrwam do wrzesnia
mdli mnie jak diabli,tradzik mam na szyi i dekolcie,brzuch taki jakbym w 5 miesiącu byla conajmniej i spaica jestem jak diabli

wogole wszystko jakos do dupy dzis normalnie i tak mi sie ponarzekac chce:-(

reklama
hejo
Dziewczyny znacie dobrego laryngologa dzieciecego w Radomiu? Poza tym czy znacie allergolog Panią kalbarczyk? Z dzieciarnia zjezdzam na ferie do dziadków wiec mam nadzieje ze uda mi sie obskoczyc specjalistow....Mam skierowania, ale pewnie czeka sie dlugo i pozostanie prywatnie :-(

...Ja jeszcze musze do stomatologa iść...ech Reymont mi pozostaje .... :-(

netka piekny wynik....moj tez ostatnio schudl 13 kilo haha i tez zmusily go egzaminy sprawnosciowe w robocie ;-) ja mam nadzieje ze tez wkoncu schudne ....

Niekat slabo mowie Ci:tak:
nie wiem jak ja dotrwam do wrzesnia
mdli mnie jak diabli,tradzik mam na szyi i dekolcie,brzuch taki jakbym w 5 miesiącu byla conajmniej i spaica jestem jak diabli

wogole wszystko jakos do dupy dzis normalnie i tak mi sie ponarzekac chce:-(
no to wróże chłopaka bo identycznie czułam sie 1/3 ciąży z Marcelem:-)mdłości do końca 6 miesiąca, syfy jak u nastolatki co ja nie miałam nigdy z tym problemów nawet jako ta nastolatka, a przez więskzośc ciazy wróżyli mi bliźniaki:sorry2:no i spałabym najchetniej 20 godzin dziennie:dry:

no to wróże chłopaka bo identycznie czułam sie 1/3 ciąży z Marcelem:-)mdłości do końca 6 miesiąca, syfy jak u nastolatki co ja nie miałam nigdy z tym problemów nawet jako ta nastolatka, a przez więskzośc ciazy wróżyli mi bliźniaki:sorry2:no i spałabym najchetniej 20 godzin dziennie:dry:

generalnie milusio by bylo nie powiem,zresztą jak druga dziewczynka bedzie tez ale niech ten miesiac szybciej minie bo juz nie wyrobie mowie Ci
milego dnia dziewczyny:-):-)

Dorotko współczuję Ci takiego paskudnego samopoczucia.Jeszcze rok temu ja też myślałam że te mdłości,zgagi itd nigdy nie miną,a tu przyszedł 4 m-ąc i jak ręką odjął.Trzymaj się dzielnie!
Myfa ze zdjęć to Ty wyglądasz świetnie.A tych Twoich dodatkowych kg(o których piszesz)to jakoś tak nie widać.
A może nasi mężulowi pracują w jednej instytucji?W końcu świat jest mały;-).
Ja z Kubkiem chodziłam na lekarską do laryngologa.Ale nazwiska lekarki już nie pamiętam.Alergolog Kalbarczyk nie znam więc się nie wypowiem.

Pozdrawiam cieplutko.

Sewa świetna fotka na NK.A z Jędrka to już prawdziwy facet wyrósł:tak::-).
A jak tam Twoje zdrowie.Mam nadzieję że już lepiej.
Buziolki!!!

reklama
Do góry