reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

Niekat slabo mowie Ci:tak:
nie wiem jak ja dotrwam do wrzesnia
mdli mnie jak diabli,tradzik mam na szyi i dekolcie,brzuch taki jakbym w 5 miesiącu byla conajmniej i spaica jestem jak diabli

wogole wszystko jakos do dupy dzis normalnie i tak mi sie ponarzekac chce:-(

reklama
hejo
Dziewczyny znacie dobrego laryngologa dzieciecego w Radomiu? Poza tym czy znacie allergolog Panią kalbarczyk? Z dzieciarnia zjezdzam na ferie do dziadków wiec mam nadzieje ze uda mi sie obskoczyc specjalistow....Mam skierowania, ale pewnie czeka sie dlugo i pozostanie prywatnie :-(

...Ja jeszcze musze do stomatologa iść...ech Reymont mi pozostaje .... :-(

netka piekny wynik....moj tez ostatnio schudl 13 kilo haha i tez zmusily go egzaminy sprawnosciowe w robocie ;-) ja mam nadzieje ze tez wkoncu schudne ....

Niekat slabo mowie Ci:tak:
nie wiem jak ja dotrwam do wrzesnia
mdli mnie jak diabli,tradzik mam na szyi i dekolcie,brzuch taki jakbym w 5 miesiącu byla conajmniej i spaica jestem jak diabli

wogole wszystko jakos do dupy dzis normalnie i tak mi sie ponarzekac chce:-(
no to wróże chłopaka bo identycznie czułam sie 1/3 ciąży z Marcelem:-)mdłości do końca 6 miesiąca, syfy jak u nastolatki co ja nie miałam nigdy z tym problemów nawet jako ta nastolatka, a przez więskzośc ciazy wróżyli mi bliźniaki:sorry2:no i spałabym najchetniej 20 godzin dziennie:dry:

no to wróże chłopaka bo identycznie czułam sie 1/3 ciąży z Marcelem:-)mdłości do końca 6 miesiąca, syfy jak u nastolatki co ja nie miałam nigdy z tym problemów nawet jako ta nastolatka, a przez więskzośc ciazy wróżyli mi bliźniaki:sorry2:no i spałabym najchetniej 20 godzin dziennie:dry:

generalnie milusio by bylo nie powiem,zresztą jak druga dziewczynka bedzie tez ale niech ten miesiac szybciej minie bo juz nie wyrobie mowie Ci
milego dnia dziewczyny:-):-)

Dorotko współczuję Ci takiego paskudnego samopoczucia.Jeszcze rok temu ja też myślałam że te mdłości,zgagi itd nigdy nie miną,a tu przyszedł 4 m-ąc i jak ręką odjął.Trzymaj się dzielnie!
Myfa ze zdjęć to Ty wyglądasz świetnie.A tych Twoich dodatkowych kg(o których piszesz)to jakoś tak nie widać.
A może nasi mężulowi pracują w jednej instytucji?W końcu świat jest mały;-).
Ja z Kubkiem chodziłam na lekarską do laryngologa.Ale nazwiska lekarki już nie pamiętam.Alergolog Kalbarczyk nie znam więc się nie wypowiem.

Pozdrawiam cieplutko.

Sewa świetna fotka na NK.A z Jędrka to już prawdziwy facet wyrósł:tak::-).
A jak tam Twoje zdrowie.Mam nadzieję że już lepiej.
Buziolki!!!

reklama
Do góry