netka1
Fanka BB :)
Neurolog powiedziała że teraz to jeszcze za wcześnie żeby stwierdzić ADHD,ale nadruchliwość to on już ma.Też mam nadzieję że z tego wyrośnie i uspokoi się choć trochę.witajcie!!!
netka, ale sliczne te twoje lobuzy!!!
nadpobudliwosc w tym wieku jest chyba czestym zjawiskeim i sama przechodzi. tylko pewnie uciazliwe to ejst dla Was
co do tego przymieszkowego....to pediatra u nas tez tak to nazwala. to typowe podobniez dla maluchow. my z Julitka chodzimy do dermatolog. teraz mamy drugi rodzaj masci i widze, ze na przedramionach i udach juz jest o wiele lepiej-moze dlatego,ze zima sa osloniete i nie podrazniaja sie o wszystko. na buzi jest roznie-raz gladziutka, raz z krostkami. to zalezy od roznych czynnikow. dermatolog mowi, ze to tak szybko nie mija, ze dlugo trzeba z tym walczyc. najwazniejsze,zeby natluszczac. ona nam przepisuje masci robione, ktore sa stosunkowo tanie, w porownaniu z jakimis gotowymi, a do tego dobrane do jej potrzeb, wiec sie nie martwie i smaruje do skutku
A co do przymieszkowego ...to my teraz smarujemy Keranormem 3 razy w tyg.A na ramionka miałam maść robioną z chydrocortizoni 0,5 i hascobasa 100,0.
A do jakiego dermatologa chodzicie,bo ja już byłam u Krajewskiego,Pawlikowej a teraz Ananicz z Olsztyńskiej.
Sewa kuruj się kochana.Zdrówka życzę!