reklama
netka1
Fanka BB :)
Justa i tak cię podziwiam za wytrwałość!!!
Wiem coś o tym siedzeniu w domu i podjadaniu.Niby nie mam na nic czasu,ale i tak zawsze coś fajnego,sodkiego i baaardzo kalorycznego potrafię sobie zorganizować.Tomek schudł 20 kg a ja co?Teraz głód zajadam waflami ryżowymi i jabłkami.No i posiłki zdecydowanie mniejsze ilościowo.
Wiem coś o tym siedzeniu w domu i podjadaniu.Niby nie mam na nic czasu,ale i tak zawsze coś fajnego,sodkiego i baaardzo kalorycznego potrafię sobie zorganizować.Tomek schudł 20 kg a ja co?Teraz głód zajadam waflami ryżowymi i jabłkami.No i posiłki zdecydowanie mniejsze ilościowo.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dzien dobrywszystkim i mielgo dnia zycze
co do dr skulimowskiej to ja chodze z julą do niej,jestem bardzo zadaowolona
Netka to widze ze do tego samego gina chodzimy
spadam do pracy
milego popoludnia dziewczyny
ps a co tam u Burzy--macie jakies wiesci
co do dr skulimowskiej to ja chodze z julą do niej,jestem bardzo zadaowolona
Netka to widze ze do tego samego gina chodzimy
spadam do pracy
milego popoludnia dziewczyny
ps a co tam u Burzy--macie jakies wiesci
netka1
Ha ha no Ty to go masz dosłownie po sąsiedzku;-).Netka to widze ze do tego samego gina chodzimy
Jak tam samopoczucie?Julcia cieszy się że będzie miała braciszka lub siostrzyczkę?
Cześć dziewczyny !!!
Jestem tu nowa i mam pytanko.
Czy któraś z Was rodziła z prywatna położną ?
Może macie namiary lub chociaż nazwisko dobrej a nawet bardzo dobrej prywatnej położnej ?
Będe wdzięczna za wszystkie odpowiedzi:-)
Pozdraiwam cieplutko Wszystkie mamy.
Może macie namiary lub chociaż nazwisko dobrej a nawet bardzo dobrej prywatnej położnej ?
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
ja do slubu czesana i malowana bylam gdzie indziej ,ale mojego malza siostra w 2009 byla czesana i malowana do slubu swojego,a ja bylam czesana i malowana na jej slub w kleopatrze i naprawde polecam ten salonDziewczęta znacie jakiś fajny zakład fryzjersko-kosmetyczny bądź polecacie jakąś fryzjerkę, kosmetyczkę?
Chodzi o fryzurę i makijaż ślubny
co do prywatnej poloznej to niestety nie
Netka nom po sasiedzku
dobry wieczor
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Witajcie, mam pytanie do Was... czy któraś z Was była już może w tym nowym sklepie?? Są tam markowe wózki???
I wogóle jakie są ceny???Przystęone czy raczej wygórowane?
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź:-)
I wogóle jakie są ceny???Przystęone czy raczej wygórowane?
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź:-)
donkat
witam!!!!!!!!!
netka, masz racje, prawie zamarzlam, a raczej moj samochodmialysmy jechac dzis do ikielc i nic z tego
zima!!!!!!wyyynoooochaaaa!
wczoraj miaalm bardzo zabiegany dzieni miaalm Wam pozniej odpisac, ale zapomnialam co. wybaczcie
podajmy sobie dlon:--------(
jaaaak?
nie maialm prywatnej poloznej
netka, masz racje, prawie zamarzlam, a raczej moj samochodmialysmy jechac dzis do ikielc i nic z tego
zima!!!!!!wyyynoooochaaaa!
wczoraj miaalm bardzo zabiegany dzieni miaalm Wam pozniej odpisac, ale zapomnialam co. wybaczcie
To siedzenie w domu tak dołuje...:-(Zero ruchu.
podajmy sobie dlon:--------(
Justa i tak cię podziwiam za wytrwałość!!!
jaaaak?
Cześć dziewczyny !!!
nie maialm prywatnej poloznej
reklama
Byłam na otwarciu. Wtedy był 20% rabat i rzeczywiście przy kasie wychodziło przystępnie (oczywiście nie w przypadku wszystkich produktów).
Ceny bez rabatu to dla mnie zadna rewelacja, nie są też zbytnio wygórowane ( z tym, ze moge sie nie znac bo to byl pierwszy taki radomski sklep jaki odwiedziłam...:-()
Rzeczy są markowe, wózki również. Nie kupowałam, ale zerknełam,że mają tam tańsze i te z górnej półki.
Myślę, że w chwili czasu warto się tam wybrać. Sama najlepiej ocenisz czy znajdzie się dla Ciebie coś atrakcyjnego Są śliczne ciuszki, więc z pustymi rękami nie wyjdziesz ;-)
Ceny bez rabatu to dla mnie zadna rewelacja, nie są też zbytnio wygórowane ( z tym, ze moge sie nie znac bo to byl pierwszy taki radomski sklep jaki odwiedziłam...:-()
Rzeczy są markowe, wózki również. Nie kupowałam, ale zerknełam,że mają tam tańsze i te z górnej półki.
Myślę, że w chwili czasu warto się tam wybrać. Sama najlepiej ocenisz czy znajdzie się dla Ciebie coś atrakcyjnego Są śliczne ciuszki, więc z pustymi rękami nie wyjdziesz ;-)