reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

Sytuacja w pracy go do tego zmusiła.Zbliżały się egzaminy sprawnościowe,a tu brzucho był coraz większy:tak:.Tak się zaparł że zaczął regularnie ćwiczyć,biegać no i duuużo mniej jeść.Po 4 m-ącach -20 kg i tak trzyma do dziś.Jemu waga w dół a mnie w górę:wściekła/y::-(.

Chyba dziś ciśnienie spada jak ch...bo głowa mi pęka.Idę szukać Gozdzikowej;-):-D.To do pózniej.

reklama
Ja byłam tam drugi raz w tą niedziele i z wózeczkami cieniutko............. nie wiem czy w tamten weekend na otwarciu tak poszły ze względu na ten rabat czy od początku tak było. W weekend otwarcia niestety nie poszłam na wózki więc cięzko mi porównać :-)
pozdrawiam

Witam
Bardzo dziękuję za odpowiedzi,rozglądam się za różnymi skleppami bo jestem w trakcie kompletowania wyprawki dla swojego maleństwa...a że nie jestem z Radomia to chciałam się upewnić czy jest sens jechania do tego sklepu.
Pozdrowionka

Witam!
Dziś na szczęście mróz trochę odpuścił,ale nie na długo z tego co słyszałam w prognozach.I straszą że tak do połowy lutego:szok:.
Jutro korzystając z odrobiny "ciepła"jedziemy z Kubą na wizytę do dermatologa-Donkat zapisałam go do Waszej pani doktor-zobaczymy co powie?

A co tu tak pusto?

Pozdrawiam!

:-)Witam Wreszcie mam chwile żeby do was zajżeć:-) Majuni przeszedł katar obyło się bez lekrza:-) teraz na mnie przeszło ale jakoś to zniose najważniejsze że jej już nie dokucza Pozdrawiam wszytkie mamy:-D:-D

witam!!!

dobrze, ze wczoraj nie udalo mi sie pojechac do Kielc, bo....zapalily nam sie sadze w kominie:szok::szok::szok::szok:
gdyby nie szybka interwnecja, to moglyb sie narobi, mogloby:tak::-:)-:)-:)-:)-:)-(

jak nie mroz, to snieg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jutro korzystając z odrobiny "ciepła"jedziemy z Kubą na wizytę do dermatologa-Donkat zapisałam go do Waszej pani doktor-zobaczymy co powie?

zobaczy, choc nie nastawiaj sie na cudowne uleczenie, bo nie da sie tak od razu pozbyc tych krostek

:-)Witam Wreszcie mam chwile żeby do was zajżeć:-) Majuni przeszedł katar obyło się bez lekrza:-) teraz na mnie przeszło ale jakoś to zniose najważniejsze że jej już nie dokucza Pozdrawiam wszytkie mamy:-D:-D

dzielna dziewczynka:tak::tak:

dzis mamy dzine sprzatania;-)

reklama
siemka
dorotka jak samopoczucie??:-)
donkat my tez mielismy wczoraj przejscia z systemem grzewczym... myslalam że mi kaloryfery wystrzelą tak huczało:szok:
oliwia wczoraj miałam bal w przedszkolu i została królową balu czy jakoś tak.No ta to wszędzie sie wepcha:tak:;-):-)w nagrode dostała cukierki i było jej bardzo przykro i głupio bo sie "zagapiła i zjadła wszytskie a przeciez trzeba sie dzielić..." no i trzeba było zajechac do sklepu i kupic cukierki tez dla Marcelka żeby mu nei było smutno że Oli miała a on nie:sorry2:.ta moja córa to az kipi od empatii w kierunku brata:tak:.bardzo mnie to cieszy oczywiście i jestem w pewnym sensie dumna że udało mi sie takie cechu w niej obudzić:sorry2:
mam jednak dwie sukienki "księzniczek" bo ta zamówiona na allegro ni dotarła na czas i musiałam kupic inną w Realu. Jedna śpiąca Królewna a druga Kopciuszek. - zastanawiałam się czy na drugi rok nie bedzie jedna z nich dobra i mówię Oliwii żeby sie wstrzymała z rosnięciem do przyszłego roku a ona klepiąc sie po brzuchu: "hej ciało, nie rosnij bo sie w kiecke za rok nie zmieszczę!":-D

Do góry