reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
donkat ty wielbicielko mycia okien.:-D

To co sobotka czy niedzielka kochane?:-)

Amela mi gorączki dostała.:confused2:Chyba to ząbale, bo innych oznak brak. Trzydniówkę w Zakopcu przeszła.:tak::confused2:

ja wielbicielka???? co to, to nie1 nie lubie myc okien, wiec sie nie nastrajam dlugo, tylko zawsze pod wplywem chwili:-D:-D
moja mama jest manaiczka, bo umyla w mroz wszystkie 4 w jedne dzien:szok::szok:

ja jestem za soboa, to w neidizele chyba bede miala rodzinke:-)

Julitka mnie denerwuje, bo nie chce spac:crazy::crazy:

Oj ostatnio zawirowań sporo :-)
W weekend bawiłam się na weselichu u szwagra a od poniedziałku męczymy się z remontem. Ciągle z nim jakieś problemy - dziś okazało się, że musimy sobie narazie odpuścić montowanie szamba - porażka (bo za mokro) i co ja mam teraz bez odpływów zostać :wściekła/y: Jeszcze coś kombinujemy.....

Jeżeli chodzi o spotkanko to jestem jak najbardziej ZA , bardzo chętnie was poznam i nareszcie będziemy miały pogadać na żywca :-) A co do obecności dzieciaczków to ja mojego Szkraba muszę ze sobą zabrać - nygus pewnie nie zgodzi się opuścić mój brzuszek ;-)
Mi pasuje sobota albo niedziela - godziny i miejsce w zasadzie obojętne.

Pozdrawiam,

Donkat ,justa dzięki za info.Wiem co to zasiłek rodzinny.Nie jestem na bieżąco z czytaniem Waszych postów i myślałam,że mówicie o jakimś innym zasiłku(może pojawiło się coś nowego)a ten niestety nam nie przysługuje.

W kwestii spotkania ja nadal jestem chętna(o ile uda mi się załatwić babcię do opieki)

dobra dziewczyny, do roboty!
termin spotkania: sobota
godzina: 18
miejsce: ????
prosze o ewentualne zmiany i propozycje.
trzeba juz zaczac ustalac konkretnie, bo sie spotkamy w sobote, ale niewiadomo ktora:-D

taaa mnie tez pasowałaby bardziej sobota 21-go:sorry:w tą sobotę jedziemy na pępkowe i nei wiem czy sie uwiniemy do 18.00 a nie chciałbym ze zwieszonym językiem biegac bo sie okazuje że całe moje zycie takie jest:cool:

reklama
Do góry