reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

witam!!!

pogoda pieknieje, a ja lapie doly z powodow finansowych:-(

zakupilismy Julitce farby i maial radosc nie z tej ziemi:-D:-Dumalowana cala:rofl2:

donkat oj chyba Julitka mamusię podgląda, tylko patrzeć jak zacznie robić makijaż i używać perfum. :-)

Nie pisałam Wam, ze w środę wybraliśmy się z M do kina. Na dwa różne filmy :-) M na 2012 a ja na Galerianki i szczerze żałuję, bo chyba to nie był dla mnie dobry dzień na taki film, zdołował mnie tylko i tyle.

pewnie, ze podglasa, bo ona z nami w lazience przebywa;-)
a maikjaz i perfumy sa obowiazkowo przed kazdym wyjsciem juz od dawna:-D:-D:-D

nie ogladalam Galerianek, ale wydaje mi sie, ze to taki komediowy, nie?

my tez nie raz planowalismy isc na osobne filmy, bo mamy rozne gusta;-)

reklama
kobietki, ja pojde wszedzie, gdzie powiecie, bo sie komleptnie nie znam an miejscach w Radomiu:zawstydzona/y:
mam tylko pytanko, czy jest moze tu cos takiego jak Pozegnanie z Afryka, czy cos podbnego? w Kielcach byl taki skel z kawa i kawiarnia. uwielbialam tam chodzic, bo bylo bardzo przytulnie, wspaniae pachnialo kawa i bylo mnostwo roznych smakowych kaw w menu:-)

donkat to Ty już sobie prawdziwą kobietkę otchowałaś :D

Szczerze to odkąd wyprowadziłam się z Radomia to wypadłam z obiegu i nie mam pojęcia gdzie tu można by się spotkac:zawstydzona/y: a jeżeli chodzi o piątkowe spotkanko to ja niestety się nie piszę. Będę w wawie, bo mam szkołę :crazy:

Mam pytanko - czy któraś z was brała udział w zajęciach szkoły rodzenia przy szpitalu na Józefowie?

Ach i jeszcze taka sprawka: od jakiegoś czasu czuję ból w dolnej przedniej a czasem i tylniej części prawego żebra - czy to może oznaczac coś złego. Czasami ból staje się naprawdę silny :-( Kompletnie nie wiem z jakiego powodu mi doskwiera.

Ach i jeszcze taka sprawka: od jakiegoś czasu czuję ból w dolnej przedniej a czasem i tylniej części prawego żebra - czy to może oznaczac coś złego. Czasami ból staje się naprawdę silny :-( Kompletnie nie wiem z jakiego powodu mi doskwiera.

do szkoly rodzneia nie chodzialm:no:

zebro boli? maly sie rozpycha jak moze:-D:-D pociesze, z ebedzie coraz gorzej:-p ja miaalm to mijesce tak obolale, jakby mnie ktos kijem okladal:szok:

a nawet jeśli byłoby za wczęsnie na tak bolesne rozpychanie się maleństwa to po prostu rozszerza Ci się macica.musi sie przeciez przygotowac na to ze Smyk będzie rósł i trzeba mu zrobic w brzuszku miejsce:tak::-)ale jak Cię to niepokoi zawsze mozęsz powiedzieć o tym przy najbliższej wizycie u gina:sorry:

wiecie co - jest jeszcze miła kawiarenka za Żeromskiego prawie na przeciwko Sezamu tuz okok fontan.Nazywa się MARCUS.Tylko tam są małe stoiki... max. 4 osoby usiądą:cool: więc, słucham: kto się piszę na piątek na 17.00 (jeśli nikomu nie przeszkadza to nawet na 16.00;-):sorry:) na kawke w miłej kawiarence:-)(Cassablanca/Marcus)

reklama
ja sie pisze na plotki jak anjbardziej. tylko zastrzegam sobie zmaine decyzji, bo jutro jedziemy z P do Krakowa podpisac umowe ze spedycja. mam nadzieje,z enie pomiesza mi to moich piatkowych planow:sorry:

Do góry