reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

witam!!!

pogoda pieknieje, a ja lapie doly z powodow finansowych:-(

zakupilismy Julitce farby i maial radosc nie z tej ziemi:-D:-Dumalowana cala:rofl2:

donkat oj chyba Julitka mamusię podgląda, tylko patrzeć jak zacznie robić makijaż i używać perfum. :-)

Nie pisałam Wam, ze w środę wybraliśmy się z M do kina. Na dwa różne filmy :-) M na 2012 a ja na Galerianki i szczerze żałuję, bo chyba to nie był dla mnie dobry dzień na taki film, zdołował mnie tylko i tyle.

pewnie, ze podglasa, bo ona z nami w lazience przebywa;-)
a maikjaz i perfumy sa obowiazkowo przed kazdym wyjsciem juz od dawna:-D:-D:-D

nie ogladalam Galerianek, ale wydaje mi sie, ze to taki komediowy, nie?

my tez nie raz planowalismy isc na osobne filmy, bo mamy rozne gusta;-)

reklama
kobietki, ja pojde wszedzie, gdzie powiecie, bo sie komleptnie nie znam an miejscach w Radomiu:zawstydzona/y:
mam tylko pytanko, czy jest moze tu cos takiego jak Pozegnanie z Afryka, czy cos podbnego? w Kielcach byl taki skel z kawa i kawiarnia. uwielbialam tam chodzic, bo bylo bardzo przytulnie, wspaniae pachnialo kawa i bylo mnostwo roznych smakowych kaw w menu:-)

donkat to Ty już sobie prawdziwą kobietkę otchowałaś :D

Szczerze to odkąd wyprowadziłam się z Radomia to wypadłam z obiegu i nie mam pojęcia gdzie tu można by się spotkac:zawstydzona/y: a jeżeli chodzi o piątkowe spotkanko to ja niestety się nie piszę. Będę w wawie, bo mam szkołę :crazy:

Mam pytanko - czy któraś z was brała udział w zajęciach szkoły rodzenia przy szpitalu na Józefowie?

Ach i jeszcze taka sprawka: od jakiegoś czasu czuję ból w dolnej przedniej a czasem i tylniej części prawego żebra - czy to może oznaczac coś złego. Czasami ból staje się naprawdę silny :-( Kompletnie nie wiem z jakiego powodu mi doskwiera.

Ach i jeszcze taka sprawka: od jakiegoś czasu czuję ból w dolnej przedniej a czasem i tylniej części prawego żebra - czy to może oznaczac coś złego. Czasami ból staje się naprawdę silny :-( Kompletnie nie wiem z jakiego powodu mi doskwiera.

do szkoly rodzneia nie chodzialm:no:

zebro boli? maly sie rozpycha jak moze:-D:-D pociesze, z ebedzie coraz gorzej:-p ja miaalm to mijesce tak obolale, jakby mnie ktos kijem okladal:szok:

a nawet jeśli byłoby za wczęsnie na tak bolesne rozpychanie się maleństwa to po prostu rozszerza Ci się macica.musi sie przeciez przygotowac na to ze Smyk będzie rósł i trzeba mu zrobic w brzuszku miejsce:tak::-)ale jak Cię to niepokoi zawsze mozęsz powiedzieć o tym przy najbliższej wizycie u gina:sorry:

wiecie co - jest jeszcze miła kawiarenka za Żeromskiego prawie na przeciwko Sezamu tuz okok fontan.Nazywa się MARCUS.Tylko tam są małe stoiki... max. 4 osoby usiądą:cool: więc, słucham: kto się piszę na piątek na 17.00 (jeśli nikomu nie przeszkadza to nawet na 16.00;-):sorry:) na kawke w miłej kawiarence:-)(Cassablanca/Marcus)

reklama
ja sie pisze na plotki jak anjbardziej. tylko zastrzegam sobie zmaine decyzji, bo jutro jedziemy z P do Krakowa podpisac umowe ze spedycja. mam nadzieje,z enie pomiesza mi to moich piatkowych planow:sorry:

Do góry