reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

ja abrdzo chetnie, ale jeszcze przyszly tydzien bede miala pewnie pelen zalatwien.
my sie piszemy za 2tygodnie:tak:

reklama
Witam.
Ja jestem chetna na spotkanko(jakby się dało to gdzieś w okolicach Ustronia i raczej bez dzieci)
Dziewczyny a o co chodzi z tym zasiłkiem bo ja nic nie wiem.Teraz tylko kupki i karmienie.
Pozdrawiam.

Hej.
Zajrzałam tylko szybciutko i widze że spotkanie się kroi :-) Jak by co to ja jestem za, a jak bym się znów zagrzebała na dłużej w robocie to proszę o tel. z informacją gdzie i kiedy. I powiem Wam że chętnie się wybiorę na plotki i kawę bo już przy kompie powoli bzika dostaję :-)
Dziewczyny ja się postaram nadrobić zaległości i poczytać co u Was , ale to już nie dziś , bo dziś jest pierwszy wieczór kiedy idę spać przed 2 :-)
A u nas z nowości tyle, że Antkowi w bólach wyszła górna jedynka ( trzy nieprzespane nocki ) i widać juz dwójkę. A w związku z tymi ząbkami był i katarek i marudzenie. Ale moje dzielne dziecię nawet wtedy nie straciło nic ze swojego pogodnego usposobienia. Tylko dziabnął mnie kilka razy w pierś bo chyba nie był świadom że ma już ząbek na górze :-)
Niekat, Justa ja to Was podziwiam. Macie więcej niż jedno chodzące dziecko i nie opadacie z sił. Mój mały żywioł odkąd chodzi wejdzie wszędzie, łącznie ze zmywarką, i wszystko znajdzie. I oczywiście jak się tylko da to wszystko co można wyjmuje z szafek i wrzuca do wanny albo do pralki a ja całe dnie spędzam na sprzątaniu :-) A i tak wszędzie jest wszystkiego pełno. W każdym razie nie nudzę się na pewno i nie marudzę , tylko zastanawiam jak to jest przy dwójce albo i trójce dzieci :-)
No dobra lecę spać i miłego weekendu życzę :-)

no to spoko:-)widze że wiekszosc jest chetna na spoktanie przy kawie bez dzieci;-)dla mnie bomba:tak:co do podziwiania że sobie radzimy...filwinka bedziesz miała kolejne dzieci to zrozumiesz ze jest łatwiej niz z jednym:tak:przynajmniej ja to widze tak, ze teraz jestem 50 razy lepiej zorganizowana niz z sama Oliwia a 100 razy lepiej niz jak byłam bezdzietna:-Dnie bez powodu mamy sa najlepszymi pracownicami:sorry:
my po łikendzie na Śląsku spedzonym (wypad taki o! spontaniczny i bez wyraźnego powodu chyba że powodem mozę byc tylko chęć zrobienia czegoś innego niz siedzenie dwa dni rpzed tv albo sprzatanie, gotowanie i marnowanie czasu):cool2:było super fajnie i sie lekko obkupiłam w tamtejszych galeriach co czynie za każda nadarzajacą sie okazją hihih:sorry:obadałam gusta i guściki na zbliżające sie święta które tam spędzimy i ogólnie jestem bardzo zadowolona że mąz miewa takie spontany od czasu do czasu:rofl2:

Hej.
Nie lubię takiej jesieni. Szaro, buro, wilgotno i aż z domu sie nie chce wychodzić. W dodatku przy takim ciśnieniu głowa mi pęka.
donkat właśnie doczytałam co Julitka zrobiła :-) Chciała się popisać i wybrała sobie dość wyrafinowany sposób.
niekat trochę zazdroszczę tego wypadu. My się wybieraliśmy dwa dni na basen w Kozienicach i w końcu i tak nie pojechaliśmy,a co tu dopiero mówić o tak dalekim wypadzie.
A jesienne dzieciaczki przesliczne:-)

Dziewczyny szczepiłyście się na grypę? Bo ja nadal nie wiem co robić, niby zapisałam sie na szczepienie, ale zastanawiam się czy szczepienie nie osłabia organizmu.

A u nas ząbkowania ciąg dalszy.

A i jeszcze mam pytanie, czy macie może jakis pomysł na podkład muzyczny na chrzest? Bo siedzę i główkuję co by tu podłożyć.

Justa-ja nic nie wiem o nowej cukierni.Teraz moje wypady z domu to spożywczak pod blokiem i to na jednej nodze.Zupełnie wypadłam z obiegu:-(.
Dziewczyny pytałam już wcześniej o ten zasiłek(co to takiego i komu przysługuje) ale nie doczekałam się odpowiedzi wiec pytam znów.

A nam pediatra odradziła szczepienie Kuby przeciwko grypie no i nie szczepię.

reklama
hej!!!

nie bylo mnie troche, bo bylam u mamy:-):-)

dzis nagle postanowilam umyc okno i juz jedno mam z glowy;-):-)

Hej.

Dziewczyny szczepiłyście się na grypę? Bo ja nadal nie wiem co robić, niby zapisałam sie na szczepienie, ale zastanawiam się czy szczepienie nie osłabia organizmu.

A i jeszcze mam pytanie, czy macie może jakis pomysł na podkład muzyczny na chrzest? Bo siedzę i główkuję co by tu podłożyć.

ja jestem przecwiko szczepieniom. tym bardziej u mlodych ludzi. chyba ze jest sie bardzo, bardzo podatnym.

Dziewczyny pytałam już wcześniej o ten zasiłek(co to takiego i komu przysługuje) ale nie doczekałam się odpowiedzi wiec pytam znów.

nie wiesz co to zasielk rodzinny??:szok:
jest to swiadczenie w wysokosci 68zl m-cznie, przysluguje, gdy na osobe w rodzibnie wypada nie wiecej, niz 504zl netto. w MOPSie do konca listopada nalezy skaldac wnioski z dokumentami: dochody za rok 2008 z US, nakaz platniczy jesli sie ma pole.

Do góry