reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
donkat ty wielbicielko mycia okien.:-D

To co sobotka czy niedzielka kochane?:-)

Amela mi gorączki dostała.:confused2:Chyba to ząbale, bo innych oznak brak. Trzydniówkę w Zakopcu przeszła.:tak::confused2:

ja wielbicielka???? co to, to nie1 nie lubie myc okien, wiec sie nie nastrajam dlugo, tylko zawsze pod wplywem chwili:-D:-D
moja mama jest manaiczka, bo umyla w mroz wszystkie 4 w jedne dzien:szok::szok:

ja jestem za soboa, to w neidizele chyba bede miala rodzinke:-)

Julitka mnie denerwuje, bo nie chce spac:crazy::crazy:

Oj ostatnio zawirowań sporo :-)
W weekend bawiłam się na weselichu u szwagra a od poniedziałku męczymy się z remontem. Ciągle z nim jakieś problemy - dziś okazało się, że musimy sobie narazie odpuścić montowanie szamba - porażka (bo za mokro) i co ja mam teraz bez odpływów zostać :wściekła/y: Jeszcze coś kombinujemy.....

Jeżeli chodzi o spotkanko to jestem jak najbardziej ZA , bardzo chętnie was poznam i nareszcie będziemy miały pogadać na żywca :-) A co do obecności dzieciaczków to ja mojego Szkraba muszę ze sobą zabrać - nygus pewnie nie zgodzi się opuścić mój brzuszek ;-)
Mi pasuje sobota albo niedziela - godziny i miejsce w zasadzie obojętne.

Pozdrawiam,

Donkat ,justa dzięki za info.Wiem co to zasiłek rodzinny.Nie jestem na bieżąco z czytaniem Waszych postów i myślałam,że mówicie o jakimś innym zasiłku(może pojawiło się coś nowego)a ten niestety nam nie przysługuje.

W kwestii spotkania ja nadal jestem chętna(o ile uda mi się załatwić babcię do opieki)

dobra dziewczyny, do roboty!
termin spotkania: sobota
godzina: 18
miejsce: ????
prosze o ewentualne zmiany i propozycje.
trzeba juz zaczac ustalac konkretnie, bo sie spotkamy w sobote, ale niewiadomo ktora:-D

taaa mnie tez pasowałaby bardziej sobota 21-go:sorry:w tą sobotę jedziemy na pępkowe i nei wiem czy sie uwiniemy do 18.00 a nie chciałbym ze zwieszonym językiem biegac bo sie okazuje że całe moje zycie takie jest:cool:

reklama
Do góry