reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

Justa mała jest niesamowita! Tylko czekać aż na nóżki pójdzie :-)
Sewa uważaj na siebie na tych wyspach!!! Nie ma ci popadać w panikę, ale ostrożności nigdy nie za wiele. Bierzesz coś na wzmocnienie organizmu?

Dzięki laski, że mi przypomniałyście o naszej małej rocznicy ;-) Cholewcia, że to już miesiąc minął... Ten czas to nie leci a zapierdziela pożądnie :szok: ani się obejrzymy a przyjdą Święta :-)

Ale zimno i wieje, aż mi się nie chce na spacerek wyjść :-(

reklama
niekat :-D. Przynajmniej mam się za kogo chować. :-DA ty w kompleksy popadłaś czy jak? :szok:Chowac się... heh. Twój płaski brzuchol ni jak ma się do mojego koła ratunkowego.:-D
kochana!!!ja to kompleksy mam odkąd zaczeły mi piersi rosnąć czyli juz jakis czas.I dopiero mężus zacżał je leczyc.na razie w 75% udało sie pozbyć ale waga zawsze będzie dla mnei zmorą:-(taka juz jestem chyba:sorry2:

ooooo, jaki ruch u nas, super, ze jest co czytac:tak::-)

Ula, ja tez zycze, aby kolejne wspolne miesiace tak szybki i bezbolesnie mijaly:-D:-D

Resztę miłych pań pozdrawiam!

u nas strasza za to grypa z Ukrainy:eek:

donkat to julitka taka wrazliwa na fazy księzycowe?? moje dzieci jakos nie odczuwają tego ani żadne z nas i zazwyczaj nei mamy wiekszych problemów ze spaniem w czasie pełni.... ja to w ogóle zasypiam w 3 min po połozeniu sie do łóżka;-):-)

jak widac, tak:tak::tak:
ja jak bylam mlodsza to tez pamietam, ze mialam problemy ze snem. teraz jestem widocznie zbyt zmecozna, zeby na to zwracac uwage, ale wyjatkowo mi trudno wnocy po Julitki przebudzeniu znow zasnac:sorry2:

donkat figurkę to Ty masz.:tak: Ja to co najwyżej mogę pomarzyć o takiej.:sorry2:

dobra, dobra:confused:
ja tez sie musze wziac ostro za siebie:zawstydzona/y:

Dzięki laski, że mi przypomniałyście o naszej małej rocznicy ;-) Cholewcia, że to już miesiąc minął... Ten czas to nie leci a zapierdziela pożądnie :szok: ani się obejrzymy a przyjdą Święta :-)

ani sie obejrzycie a maly babel bedzie z wami:tak::-)

kochana!!!ja to kompleksy mam odkąd zaczeły mi piersi rosnąć czyli juz jakis czas.I dopiero mężus zacżał je leczyc.na razie w 75% udało sie pozbyć ale waga zawsze będzie dla mnei zmorą:-(taka juz jestem chyba:sorry2:

oj, nie bede sie juz powtarzac:dry:
niejedna chcialaby wygladac jak Ty-grubasie:-D
a waga to wiadomo skad wysoka, chyba tez Ci juz tlumaczylam? ja jak mam wypryski zamiast piersi to i waze w normie:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
donkat w sumie jakbym sie pozbyła cycorkow pewnie bym miała niedowage:-p;-):-):tak:ale wymysliłaś:-D
wkleiłam kilka fotek na społecznym a jutro przedstawienie Jesienne i znów beda fotki mojego najnowszego dzieła pt. "liście, liście i jeszcze raz liście":cool2:

ostatnia przymarka - Pani Jesien i Pan Chmurka;-)
img2728.jpg

hejka

niekat ale masz sliczne sloneczka...

o wadze nic mi nie mowcie...ja zastanawiam sie czy kiedykolwiek wroce do swojej wagi....najgorsze ze ja nie mam silnej woli do diet....jem zdrowo tylko slodycze mnie gubia....

Sewa czy swinska gdypa czy normalna tak samo grozna...a co roku niestety jest....
szwagier jest menagerem w pubie w Londynie co chwile przeiwijaja sie jakies osoby...sporo jest juz po grypie swinskiej..... mam nadzieje ze wirus uda sie jakos okielznac wkoncu....

dziewczyny nie jestem systematycznie , wiec nie wiem czy juz ktoras pisala, ale w biedronce jest mleko Nan w promocji dwa opakowania za 19,90zeta , oplaca sie jeszcze bardziej jak ten dwupak.....ja juz zakupilam zapasy...a mleko jest przy kasach niedaleko...a nie tam gdzie mleka....

Niekat masz urocze pociechy :-) A pani Jesień to ma kreację Twojego wykonawstwa? Jeżeli ak to biję pokłony ;-) Super pomysł, nie mówiąc o wykonaniu. Zdoniacha z Ciebie :tak:

witam!!!

niekat, wow! superowo! te liscie musialyscie wczensiej nazbierac, bo jeszcze takie piekne, kolorowe:-):-)

dziewczyny nie jestem systematycznie , wiec nie wiem czy juz ktoras pisala, ale w biedronce jest mleko Nan w promocji dwa opakowania za 19,90zeta , oplaca sie jeszcze bardziej jak ten dwupak.....ja juz zakupilam zapasy...a mleko jest przy kasach niedaleko...a nie tam gdzie mleka....

ja kupilam, ale zapomnialam wspomniec:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

myfa, aco u was? chlopcy zdrowi?

Co ze spotkankiem nim zima nas zasypie?:confused: Zwłaszcza , że przybyło nas troszkę...:sorry2:

jestem za , a nawet przeciw;-):-D
same na plotki, czy z dziecmi? jesli zpociechami, to chyba tylko do zamknietego pomieszczenia:sorry:

moje dziecko, ktore wola siku od prawie 4 m-cy dzis stanelo na kanapie w rozkroku i sie zsikalo w pieknym stylu:szok::szok::szok:
kiedys, kiedys tak zrobila przy lozeczku:szok::szok::szok:
normalnie przy nas, bez zadnego skrepowania:eek::crazy:

jutro mamy sporo do pozaaltwiania po poludniu.
skaldalyscie wnioski o zasilek rodzinny? musze wlansie to zrobic

reklama
Do góry