reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej.
Ja tez odpadam w tę sobotę.:tak::-D Laski mam chore.:confused2:

A za tydzień może nie sobota a piątek? :rofl2:

Kombinujmy dziewczyny, kombinujmy.:tak::-D:-D:-D
dla mnie spoko ale of course po południu (moze byc ta 18.00):tak::-)jak na kawe to moze na Piłsudskiego - tam jest fajna chyba Cassablanka się nazywa ale nie dam sobie uciąc nic bo nie mam pewności.Oczywiscie to tylko luxna propozycja;-)

reklama
Mi ta sobota by odpowiadała, ale jeśli większość z nas nie może to odpuszczamy :-( Niestety na przyszły weekend się nie piszę bo mam szkołę :wściekła/y:

A teraz news - lokator mojego brzuszka to śliczny chłopiec :-)

Ula, to Cie beda mezczyzni rozpieszczac!:-D:-D

ja na dzis mowie, z epiatek mi pasuje. godzina tez w sumie kazda. a co do miejsca, to az wstyd, ale nie bywam nigdzie i nie mam pojecia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Justa, to dzieci Ci sie pochorowaly?:-( zdrowka:tak::tak:

moja mama tez chora, a miala do nas przyjechac. angine ma:-:)-(

glowa mnie boli przez to niskie ciesnienie:crazy:

Justa dziewczyny kuruj i i na siebie i na chłopaków uważaj.
niekat oj chyba żadna z nas na nadmiar czasu nie narzeka, ja też mam czasami wrażenie że odpocznę dopiero w grobie. Cholera nawet w toalecie muszę się śpieszyć, gdzie te czasy kiedy można było gazetkę poczytać ;-)

Ja jestem jak najbardziej za piątkiem, godzina każda byle po 15.

I jeszcze mam pytanie, czy to taki wiek czy moje dziecko świruje od tego ząbkowania? Najbardziej popularne słowo to nie. Wszystko nie, bunt na buncie i buntem pogania :-) Nawet jak przez sen gada to mówi albo "chce to" albo "nie, nie nie" I pierwszy atak histerii zaliczony, w centrum handlowym. Do tej pory pękam ze śmiechu na samą myśl :-)

witam!!!

dzis leniwy dzien. do poludnia w pizamach. potem obiadek u tesciow i znow w domku:-)

justa,
zdrowka dla Was wszystkich

filwinko, Antos po prostu dojrzewa;-):-)
oj, zacznie sie, zacznie:shocked2:

nie chce powiedizec tego w zla godzine, ale moja gwiazda juz coraz rzadziej wszczyna histerie i darcie na cala wies:sorry:
choc jest przekorna, nieusluchana, to jakos dajemy rade bez wrzaskow.

przeraza mnie tylko, ze robi sie coraz cwansza:szok::cool2:. jak jej o cos zwracam uwage, to albo z bezczelna mina patrzy i mowi nieustraszenie: nie, ablo zamyka drzwi , zebym jej nie widziala:cool::eek:

moja mala kobietka dorwala moj tampon, sciagnela majteczki i...aplikowala:-D:-D:-D nawet przez chwile jej sie trzymal i tylko sznureczek wystawal:rofl2:.
wkladanie wkladki w majtki tez ma juz za soba:-D:cool2:

no donkat sama sobie nie wymysliła jak sie to "aplikuje";-):tak::-)
co do spotkania mój Pan i Władca ma w tym tygodniu druga zmiane więc wychodzi o 18.00 co oznacza tyle ze posiedze z Wami najwyżej godzinkę bo bedę musiała delikwenta odebrac z robotki:-(szkoda, ale przyjanmniej zdązymy sie przywitac i wypic kawkę:tak:
ta kawiarnia jest po stronie banku ale bliżej ulicy Traugutta:tak:pod nr 11 podajże:sorry:chyba że znacie ciekawsze miejsce - tam byłam raz i było ciemno więc moja percepcja mogła byc nieadekwatna do rzeczywistości ;-):-):rofl2:

reklama
Justa jak poszło to ufff i niech nie wraca.
donkat oj chyba Julitka mamusię podgląda, tylko patrzeć jak zacznie robić makijaż i używać perfum. :-)
Ja to w ogóle pojęcia zielonego nie mam o jaką kawiarnię chodzi :zawstydzona/y: może dlatego że rzadko gdziekolwiek bywam. W zasadzie to najczęściej spotykamy się w Parkowej albo w tej naleśnikarni na Żeromskiego, tylko że do tej pory nie jadłam tam naleśników bo nie mieli takich bez mleka, ale dziś dałam pierwszy raz Antkowi danonka więc i ja sobie popróbuję nabiału.
Nie pisałam Wam, ze w środę wybraliśmy się z M do kina. Na dwa różne filmy :-) M na 2012 a ja na Galerianki i szczerze żałuję, bo chyba to nie był dla mnie dobry dzień na taki film, zdołował mnie tylko i tyle.

Do góry