reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

u nas w pracy była o tym dziś rozmowa... pracuje z jednym kolesiem ze Skaryszewa... współczuję rodzinie a wyjątkowo żal mi ojca, który posłał mała po fajki:-(tylko kto mógł przypuszczać że tak to sie skonczy:-(
[***] dla Angeliki

reklama
Przerwę zadumę i zapytam o której się jutro spotykamy.
Ja będę chciała być jak najpóźniej ale myślę że nie później niż o 17.45

ja bede chciala byc jak najwczesniej, ale to zalzy o ktorej P wroci. maksymalnie .powiinam byc o 17.55. cikeawe gdzie o tej porze zaparkuje:sorry:

czyli czeakmy na siebie w glownym hallu, tak?

pierwsza relacja, podejrzewam ze kolejne beda podobne;-): bylo baaardzo sympatycznie:tak:sztuka wesola:tak:naprawde warto:tak:

planujemy oczywiscie koeljne wypady i w wiekszym gronie:-). -j-, szykuj sie;-)

Druga relacja jak wyżej :-)
Wpadłam do domu, dzięki niekat dużo szybciej niż gdybym jechała autobusem i sądziłam że zastanę zapłakane dziecko i zdenerwowanego męża a tu pełen relaks :-) Antek najedzony i zadowolony a tata uśmiechnięty :-)
Mam nadzieję że w maju też będą komedie :-)
-j- do następnego razu to Amelka już na pewno nauczy się jeść z butelki :-) i spotkamy się w większym gronie. A może i netka1 będzie już na chodzie ?:-)

reklama
hejka

to moje malenstwo...czasu nie mam zawiele wiec z opoznieniem wielkim odpisuje na posta....

pozdrowionka

ps. ile czekalyscie na usg bioderek
na fundusz?

Załączniki

• DSC01102.jpg
    DSC01102.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 32
Do góry