reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
A dziś wieczorem ja idę do dentysty. Wypadła mi plomba z zęba który ostatnio robiłam :-(
W dodatku wczorajsza rozmowa z dyrektorem nic nie wyjaśniła i cokolwiek będę wiedziała w poniedziałek. Ale jakoś mnie opuściły dobre przeczucia.

-j- ten plac zabaw jest naprzeciwko przychodni Gołębiów, tak trochę bardziej wgłąb a z drugiej strony naprzeciwko Urzędu Skarbowego.

A dziś czekamy z Antośkiem na donkat z Julitką i mam nadzieję że tym razem się wszystko uda i żadnej z nas nic nie wypadnie :-)

-j- nie trzęś portkami, to nie boli. Dobrze że dopiero się dowiedziałaś to poboisz się tylko jeden dzień ;-)
No ja Ci tam pod szlafrok nie zaglądałam :p
A co do urlopu to ja mam umowę tylko do 10-go czerwca i tyle mi dadzą wychowawczego i cała rzecz w tym żeby mi przedłużyli umowę.

A my dziś mieliśmy miłą wizytę :-) Julitka nas odwiedziła z mamusią. Antoś miał doskonałą zabawę. Julitka ma chyba instynkt macierzyński :-) wycałowała Antosia, i zabawiała go lepiej niż zawodowa niania :-) Pokazywała nam też jak piesek je, jak pije i jak robią inne zwierzątka:-)
A później poszłyśmy na spacer na ten plac zabaw o którym pisałam i zamiast się bawić to posnęły nam w wózkach na dobre bohatery :-) :-)

donkat jeśli pozwolisz to wstawię jakieś zdjęcia.

witam z samego rana!

jako ze w dzien nie mam czasu na neta, bo maly lobuz nie spi, wiec wskoczylam teraz:rofl2::-D

dzis mamy zaproszenie do sasiadki naprzeciwko, ktorej przywoza wnuczke do pilnowania - alez sie udzielamy towarzysko;-)

jakioe macie kobietki plany na dlugi- normalny w sumie, weekend? niekat wyjezdza, a reszta? my skoczymy w sobote wieczorem do mamy. chcialabym w niedziele ejchac do Baltowa. bylyscie tam moze? z takim maluchem jak moj, bedzie jzu co robic?

słuchajcie a w moim kochanym małym miasteczku aż chuczy od plotek na mój temat :-D:-D:-D

czyzby juz plotkarkom tematow braklo???:-D:-D:-D

i jeszcze jedno....
własnie dzwoniłam do okulisty , czy jutrzejsza wizyta aktualna a pani w recepcji powiedziała, ze tak, jutro zabieg koagulacji siatkówki...:szok::szok::szok:
Ja myślałam, że najpierw jakaś wizyta a dopiero potem wstępny termin tego zabiegu a tu okazuje się , że już jutro...:szok::szok::szok:BOJEM SIEM !!!:eek:

uuuu, pociesze cie, ze ja tez bym bala:szok::-D:-D rach-ciach-mach i bedzie po bolu:tak:

A my dziś mieliśmy miłą wizytę :-) Julitka nas odwiedziła z mamusią.

donkat jeśli pozwolisz to wstawię jakieś zdjęcia.

wlasnie zapomnialam ci powiedziec o zdjecciach- koniecznie wklej:-D

Julitka najbardziej zapamietala, jak wachala Antosiowi gole nozki:-D:-D:rofl2:

zapomnialam dodac, ze Antos jest juz naprawde duuuzym chlopcem:tak::-) slicznie sie usmiechal do nas, zaczepial oczkami i byl grzeczniutki:happy:

a ten plac zabaw to bajera! super tam jest! Julitka jak juz sie ocknela po drzemce to sie zachwycala oczyscie woda, bo sa 2 oczka wodne z kaczkami:-)
ale fajnie by bylo, jakbysmy sobie tam kiedys zrobily maly piknik z dzieciakakmi:rofl2:

-j- jak tam? Bardzo to nieprzyjemne? Ale za to pewnie masz już sokoli wzrok :-)
My dziś jak zwykle cały dzień poza domem a teraz wpadliśmy tylko na jedzonko i chyba znów gdzieś polecimy.
A, byliśmy w carefourze a tam są Pampersy po 75 zł. Te takie ogromne paczki. Wiem że trójek jest 150 , czwórek 135 a czwórek + 120. W każdym razie opłaca się jeśli komuś odpowiadają pampersiory.

Załączniki

• 2009 kwiecień 288.jpg
    2009 kwiecień 288.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 36
  • 2009 kwiecień 286.jpg
    2009 kwiecień 286.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 38
  • 2009 kwiecień 282-1.jpg
    2009 kwiecień 282-1.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 37
  • 2009 kwiecień 289.jpg
    2009 kwiecień 289.jpg