reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
A dziś wieczorem ja idę do dentysty. Wypadła mi plomba z zęba który ostatnio robiłam :-(
W dodatku wczorajsza rozmowa z dyrektorem nic nie wyjaśniła i cokolwiek będę wiedziała w poniedziałek. Ale jakoś mnie opuściły dobre przeczucia.

-j- ten plac zabaw jest naprzeciwko przychodni Gołębiów, tak trochę bardziej wgłąb a z drugiej strony naprzeciwko Urzędu Skarbowego.

A dziś czekamy z Antośkiem na donkat z Julitką i mam nadzieję że tym razem się wszystko uda i żadnej z nas nic nie wypadnie :-)

-j- nie trzęś portkami, to nie boli. Dobrze że dopiero się dowiedziałaś to poboisz się tylko jeden dzień ;-)
No ja Ci tam pod szlafrok nie zaglądałam :p
A co do urlopu to ja mam umowę tylko do 10-go czerwca i tyle mi dadzą wychowawczego i cała rzecz w tym żeby mi przedłużyli umowę.

A my dziś mieliśmy miłą wizytę :-) Julitka nas odwiedziła z mamusią. Antoś miał doskonałą zabawę. Julitka ma chyba instynkt macierzyński :-) wycałowała Antosia, i zabawiała go lepiej niż zawodowa niania :-) Pokazywała nam też jak piesek je, jak pije i jak robią inne zwierzątka:-)
A później poszłyśmy na spacer na ten plac zabaw o którym pisałam i zamiast się bawić to posnęły nam w wózkach na dobre bohatery :-) :-)

donkat jeśli pozwolisz to wstawię jakieś zdjęcia.

witam z samego rana!

jako ze w dzien nie mam czasu na neta, bo maly lobuz nie spi, wiec wskoczylam teraz:rofl2::-D

dzis mamy zaproszenie do sasiadki naprzeciwko, ktorej przywoza wnuczke do pilnowania - alez sie udzielamy towarzysko;-)

jakioe macie kobietki plany na dlugi- normalny w sumie, weekend? niekat wyjezdza, a reszta? my skoczymy w sobote wieczorem do mamy. chcialabym w niedziele ejchac do Baltowa. bylyscie tam moze? z takim maluchem jak moj, bedzie jzu co robic?

słuchajcie a w moim kochanym małym miasteczku aż chuczy od plotek na mój temat :-D:-D:-D

czyzby juz plotkarkom tematow braklo???:-D:-D:-D

i jeszcze jedno....
własnie dzwoniłam do okulisty , czy jutrzejsza wizyta aktualna a pani w recepcji powiedziała, ze tak, jutro zabieg koagulacji siatkówki...:szok::szok::szok:
Ja myślałam, że najpierw jakaś wizyta a dopiero potem wstępny termin tego zabiegu a tu okazuje się , że już jutro...:szok::szok::szok:BOJEM SIEM !!!:eek:

uuuu, pociesze cie, ze ja tez bym bala:szok::-D:-D rach-ciach-mach i bedzie po bolu:tak:

A my dziś mieliśmy miłą wizytę :-) Julitka nas odwiedziła z mamusią.

donkat jeśli pozwolisz to wstawię jakieś zdjęcia.

wlasnie zapomnialam ci powiedziec o zdjecciach- koniecznie wklej:-D

Julitka najbardziej zapamietala, jak wachala Antosiowi gole nozki:-D:-D:rofl2:

zapomnialam dodac, ze Antos jest juz naprawde duuuzym chlopcem:tak::-) slicznie sie usmiechal do nas, zaczepial oczkami i byl grzeczniutki:happy:

a ten plac zabaw to bajera! super tam jest! Julitka jak juz sie ocknela po drzemce to sie zachwycala oczyscie woda, bo sa 2 oczka wodne z kaczkami:-)
ale fajnie by bylo, jakbysmy sobie tam kiedys zrobily maly piknik z dzieciakakmi:rofl2:

-j- jak tam? Bardzo to nieprzyjemne? Ale za to pewnie masz już sokoli wzrok :-)
My dziś jak zwykle cały dzień poza domem a teraz wpadliśmy tylko na jedzonko i chyba znów gdzieś polecimy.
A, byliśmy w carefourze a tam są Pampersy po 75 zł. Te takie ogromne paczki. Wiem że trójek jest 150 , czwórek 135 a czwórek + 120. W każdym razie opłaca się jeśli komuś odpowiadają pampersiory.

Załączniki

• 2009 kwiecień 288.jpg
    2009 kwiecień 288.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 32
  • 2009 kwiecień 286.jpg
    2009 kwiecień 286.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 33
  • 2009 kwiecień 282-1.jpg
    2009 kwiecień 282-1.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 32
  • 2009 kwiecień 289.jpg
    2009 kwiecień 289.jpg