reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

u nas w pracy była o tym dziś rozmowa... pracuje z jednym kolesiem ze Skaryszewa... współczuję rodzinie a wyjątkowo żal mi ojca, który posłał mała po fajki:-(tylko kto mógł przypuszczać że tak to sie skonczy:-(
[***] dla Angeliki

reklama
Przerwę zadumę i zapytam o której się jutro spotykamy.
Ja będę chciała być jak najpóźniej ale myślę że nie później niż o 17.45

ja bede chciala byc jak najwczesniej, ale to zalzy o ktorej P wroci. maksymalnie .powiinam byc o 17.55. cikeawe gdzie o tej porze zaparkuje:sorry:

czyli czeakmy na siebie w glownym hallu, tak?

pierwsza relacja, podejrzewam ze kolejne beda podobne;-): bylo baaardzo sympatycznie:tak:sztuka wesola:tak:naprawde warto:tak:

planujemy oczywiscie koeljne wypady i w wiekszym gronie:-). -j-, szykuj sie;-)

Druga relacja jak wyżej :-)
Wpadłam do domu, dzięki niekat dużo szybciej niż gdybym jechała autobusem i sądziłam że zastanę zapłakane dziecko i zdenerwowanego męża a tu pełen relaks :-) Antek najedzony i zadowolony a tata uśmiechnięty :-)
Mam nadzieję że w maju też będą komedie :-)
-j- do następnego razu to Amelka już na pewno nauczy się jeść z butelki :-) i spotkamy się w większym gronie. A może i netka1 będzie już na chodzie ?:-)

reklama
hejka

to moje malenstwo...czasu nie mam zawiele wiec z opoznieniem wielkim odpisuje na posta....

pozdrowionka

ps. ile czekalyscie na usg bioderek
na fundusz?

Załączniki

• DSC01102.jpg
    DSC01102.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 27
Do góry