witajcie kobietki!!!
moje spiochy spia
krupniczek sie gotuje...
Wczorajsza noc była koszmarna.[/B]
Nie mam pojęcia do tej pory co jej było. Napewno nie brzuszek.A może zwykła tęsknota za mamusią?Heh...
filwinko czy Antoś budzi ci się w nocy na papu?
oj, dobrze ze to na razie tylko jedna taka noc
skoro nic ja nie bolalo, to po prostu miala taki kaprys i juz;-)
moze sie i powtarzam, ale polecam noszenie ochronnej maseczki na twarzy, gdy maz jest chory i zbliza sie do malej. u nas to skutkowalo:-)
kochana, moja 1.5 roczna julitka jeszcze je w nocy, wiec Amelka ma do tego swiete prawo
Gosia zdrowa od ponad trzech tygodni. Testy 4 marca. Buźka
Idziemy dziś do kina. Na 10. Trzebaby małża zbudzić.
Buziaki
super, ze Gosia zdrowa
:-)
na jaki film idziecie?
donkat jak minął dzień ? Bardzo się wynudziłaś? My zdołaliśmy obejrzeć dwa filmy, i spędziliśmy poza domem kilka dobrych godzin.
Dziś też pewnie wyjdziemy na długi spacer i po drodze odwiedzimy ciocię.
nie, nie nudzilam sie ani chwilki. mimo ze miaalm rano lenia, to pozniej mnie wzielo na sprzatnie i caly dzien cos sobie wynjadywalam.
wieczorem ledwo P pojechal, polozylam mala do usypiania i przyjechala koezanka z dziecmi. Julitka wiec nie zdazyla usnac, ale ladnie sie bawila bez marudzenia:-)
zla troche ejstm, bo dzieci kolezanki byly zasmarkane i widac bylo, ze bierze ich choroba
a ja wiezorem miezrylam malej temperature, bo jaks podejrzana mi sie wydawala. boje sie, zeby ta wizyta nie wyszla jej bokiem:-(
rano miala zapchany nosek, ale nie leci katra, tylko slychac go gdzies tam w srodku. dalam zapobiegawczo medykamenty, nasmarowalam pulmex baby i mam nadzieje, ze moja bohaterka sie nie podda.
denerwuje mnie, gdy ludzie ida do malego dziecka z chorobami