reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

Właśnie przejrzałam gazetkę z carrefour i chyba sobie zrobię spacerek bo są chusteczki huggies w czteropaku po 11.90 i pampersy z bajką na dvd po 35.90(w ubiegłym tygodniu były po 29.90 bez płyty)
Miłego dnia mamusie :-)

reklama
filwinka - ja miałam husteczki Huggies Pure jak marcel miałm pogorszenie alergii na buzi i do tej pory zalegają w szafce... masakrycznie są grube i mało nawilzone wiec te konkretnre odradzam :baffled:chyba ze juz jestes przekonana do Huggiesów:tak:
sewa ja tez na diecie od kilku dni - ale na razie ćwiczyc nie mam czasu.Jak mi sie w domu szpital skończy to juz nie będzie wymówek;-):-)

Hej kobietki, a ja nie piszę bo pisać w kółko o tym samym to nuda.
Gosia chora, jak zwykle chora.
Po zapaleniu oskrzeli przyszło zapalenie gardła przy jednodniowym odstawieniu antybiotyku. Masakra. Ja już nie wiem, czemu ona tak choruje.
Do tego zapalenie gardła przeszła wyjątkowo ciężko, bo bez leków antyhistaminowych (czekamy na testy).

Dziewczyny chodzi któraś z was do alergologa, laryngologa? Kogo byście poleciły.

Ja chyba dam spokój na razie z przedszkolem, przynajmniej do czasu testów i szczepionki odczulającej.

Ostatnie dwie noce koszmarne, wczoraj wzywałam pogotowie (zwracała, kasłała bez przerwy), dziś po tym jak usnęła o 16 wstała o 2 w nocy i nie śpi do tej pory.
Rano pojechałyśmy na badania a po powrocie wtrąbiła trzy jajka na miękko.
Myślałam, że zwątpię.

Ostatnia edycja:
Wiecie a ja z huggiesów byłam zadowolona, sprawdzały się na spacerach przy większym dziecku, ręce buzia. No i to że były grubsze to chyba w tym przypadku było ich zaletą. Nie ciągnęły się tak jak inne. Ale zależy kto co woli.
Ogólnie do tej pory używamy chusteczek, ale już bez patrzenia na to, jakie, byle tanie. Miałam już chusteczki z Rosmana, Lidla, biedronki (chociaż tych nie polecam), najczęściej kupujemy Pampersy (jak są czteropaki w promocji), lub Bobini. rzadziej Dzidziusia9 wcześniej mi w ogóle nie odpowiadały, bo słabo się rozdzielały.

Za to z pieluch to używałyśmy Huggiesów. Pampersy w lecie, bo były cieńsze.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry