reklama
netka1
Fanka BB :)
Witam się !
-j- Bułeczki wyborne.Z konfiturą morelową i kruszonką.Pychotka.
Kochana wykuruj się wreszcie bo my tu czekamy na małą Amelkę.
Sewa dużo wytrwałości życzę.Tylko się nie przeforsuj zbytnio.
Filwinko ja też uśmiecham się do Ciebie szeroko o fotki Antosia..:-):-):-)
agusia współczuję tych choróbsk.My chodzimy podobnie jak niekat do dr Pawlik.Byliśmy dopiero raz ale sprawiła na nas dobre wrażenie.A skoro jest taka polecana to musi w tym coś być.A do laryngologa też chodziliśmy na Lekarską do dr Mikulskiej(jaki ten świat mały)
A ja ciągle narzekam na brak czasu.Kurcze nie wiem co się dzieje ale mam taki duży brzuch(jak po litrze gazowanego napoju)-albo mam wzdęcia albo to taki spory ciążowy.Już nie pamiętam jak to leciało z Kubusiem.
Co do pieluszek i chusteczek to my używamy od początku Pamperów.przytrafiły nam się kiedyś chusteczki bambino i też są dobre.
-j- Bułeczki wyborne.Z konfiturą morelową i kruszonką.Pychotka.
Kochana wykuruj się wreszcie bo my tu czekamy na małą Amelkę.
Sewa dużo wytrwałości życzę.Tylko się nie przeforsuj zbytnio.
Filwinko ja też uśmiecham się do Ciebie szeroko o fotki Antosia..:-):-):-)
agusia współczuję tych choróbsk.My chodzimy podobnie jak niekat do dr Pawlik.Byliśmy dopiero raz ale sprawiła na nas dobre wrażenie.A skoro jest taka polecana to musi w tym coś być.A do laryngologa też chodziliśmy na Lekarską do dr Mikulskiej(jaki ten świat mały)
A ja ciągle narzekam na brak czasu.Kurcze nie wiem co się dzieje ale mam taki duży brzuch(jak po litrze gazowanego napoju)-albo mam wzdęcia albo to taki spory ciążowy.Już nie pamiętam jak to leciało z Kubusiem.
Co do pieluszek i chusteczek to my używamy od początku Pamperów.przytrafiły nam się kiedyś chusteczki bambino i też są dobre.
gosiula23rex
netka1 ja też mam brzuch taki jakby go ktoś napompował - nie wiem czy już powinien się powiększać, bo to pierwsza ciąża. Nie mam apetytu więc to nie wina objadania się.
Donkat rzeczywiście Julitka jest ślicznym dzieciaczkiem- taka mała uśmiechnięta kobietka.
Ładna dziś pogoda trzeba by się wieczorkiem z mężem na spacer wybrać jak z pracy wróci.
Donkat rzeczywiście Julitka jest ślicznym dzieciaczkiem- taka mała uśmiechnięta kobietka.
Ładna dziś pogoda trzeba by się wieczorkiem z mężem na spacer wybrać jak z pracy wróci.
netka1
-j-ale ty to masz dobrze z tym mieszkaniem w samym centrum.Fryzjer,kościół,sklep wszystko na wyciągnięcie ręki.Dziś jedziemy do Kobylan więc też popatrzę w Twoje okna(niestety nie wiem o której)A nuż widelec będziesz podlewać kwiatki?
Jak już urodzisz i troszkę dzidzia podrośnie to chętnie do Ciebie wpadnę.
No niestety ciągle czuję się marnie.Teraz jeszcze ten wielki brzuchal mnie stresuje.Na wadze ubyło mi 1,5 kg a ciężko dopiąć mi spodnie.Teraz niestety w mojej garderobie królują dresy.Dziś wyczytałam że trzeci m-ąc to wzdęcia i zaparcia.I jedno i drugie już mnie dopadło.
Gosiula to fajnie że jest nas dwie.Jeżeli Ty też masz już taki brzuch i ja go mam tzn że wszystko O.K. i tak ma być.
Jak Wam się mieszka w Radomiu?Już się zaaklimatyzowałaś?
Pozdrawiam.
Jak już urodzisz i troszkę dzidzia podrośnie to chętnie do Ciebie wpadnę.
No niestety ciągle czuję się marnie.Teraz jeszcze ten wielki brzuchal mnie stresuje.Na wadze ubyło mi 1,5 kg a ciężko dopiąć mi spodnie.Teraz niestety w mojej garderobie królują dresy.Dziś wyczytałam że trzeci m-ąc to wzdęcia i zaparcia.I jedno i drugie już mnie dopadło.
Gosiula to fajnie że jest nas dwie.Jeżeli Ty też masz już taki brzuch i ja go mam tzn że wszystko O.K. i tak ma być.
Jak Wam się mieszka w Radomiu?Już się zaaklimatyzowałaś?
Pozdrawiam.
gosiula23rex
netka1 Szczerze jeszcze jesteśmy w trakcie przyzwyczajania się do nowego miejsca, miasta, województwa i życia. Dużo zmian przyniósł 2008 rok najpierw ślub w sierpniu, później przeprowadzka i dziecko na nowy rok. Tak jak pisałam nie znam tu nikogo rodzina koleżanki zostały daleko rzadko nas ktoś odwiedza- nie po drodze maja do nas!
Jeszcze trochę się martwię tą ciążą jeszcze u lekarza nie byłam skomplikowana sytuacja! już niebawem się wybieram chyba w następnym tygodniu.
Jeszcze trochę się martwię tą ciążą jeszcze u lekarza nie byłam skomplikowana sytuacja! już niebawem się wybieram chyba w następnym tygodniu.
netka1
Powolutku wszystko się ułoży.Poznasz nowe koleżanki i już będzie weselej.netka1 Szczerze jeszcze jesteśmy w trakcie przyzwyczajania się do nowego miejsca, miasta, województwa i życia. Dużo zmian przyniósł 2008 rok najpierw ślub w sierpniu, później przeprowadzka i dziecko na nowy rok. Tak jak pisałam nie znam tu nikogo rodzina koleżanki zostały daleko rzadko nas ktoś odwiedza- nie po drodze maja do nas!
W jakiś ładny pogodny dzionek umówimy się na spacerek na poprawę samopoczucia.
Puki co zaglądaj na bb i pytaj o co chcesz.
reklama