reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

O, to może wyślę na pocztę cały komplet :-) ale proszę o rewanż :-)

ja tez chce;-)

a jutro wstawie julitki:tak:

-j-, ciagle zapominam napisac, a moze Ci sie przydac, bo Kasiulce to juz za pozno. ja sobie bardzo chwalilam pieluszki dla noworodkow z Bella Happy. rozmiar byl bodajze Newborn, one maja wyciecie na pepuszek i na te pierwsze dni sa idealne. nam pepuszek bardzo aldnie dzieki temu przysechl, bo mial dostep powietrza

reklama
oto moja gwiazdka

epriwp.jpg

donkat pieluszki z bella? Nie słyszałam . Choć takie jednorazowe to zakupiłam.:tak:O takie chodzi?

nie, nie jednorazowe. sa pieluszki a'la pampersy firmy bella pod nazwa Happy. ten najmniejszy rozmiar bodajze pod nazwa Newborn, albo nr 1 jest z ywcietym pepuszkiem. to sa male opakowaia. nawet jest na nich narysowana pieluszka z wycieciem.
dla mnie byly bardzo dobre, bo nie musialam sie martwic zeby jakos dodatkowo wietrzyc pepuszek.

ale palnelam! pewnie, ze jednorazowe:-Dno bo jakiez sa pampersy?:-D

z Happy sa wszelkie rozmairy. ja od ajkiego czasu uzywam dla Julitki, bo sa duzo tnasze od pampersow oryginalnych, a dla mnie dobre. nie wiem ile kosztuje te male, ale ja za 54szt place 30zl w promocji. tylko wiadomo, im iwkeszy rozmiar, tym drozej wychodzi za sztuke

-j- dziękuję za fotki. Muszę przyznać że brzusio masz imponujący :-) I dzieciaczki dorodne :-) Ciekawe jak zareagują na maluszka.
Ja też kupiłam te pieluszko belli, i rzeczywiście się sprawdziło to wycięcie na pępuszek, zwłaszcza że po raz pierwszy miałam z nim do czynienia.
donkat Julitka śliczna dziewczynka i taka radosna, chyba jej dobrze z w domu z mamusią :-) No i podobna do Ciebie.
sewa no na efekty jeszcze za wcześnie ale jak Twoja silna wola?:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry