reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

O, to może wyślę na pocztę cały komplet :-) ale proszę o rewanż :-)

ja tez chce;-)

a jutro wstawie julitki:tak:

-j-, ciagle zapominam napisac, a moze Ci sie przydac, bo Kasiulce to juz za pozno. ja sobie bardzo chwalilam pieluszki dla noworodkow z Bella Happy. rozmiar byl bodajze Newborn, one maja wyciecie na pepuszek i na te pierwsze dni sa idealne. nam pepuszek bardzo aldnie dzieki temu przysechl, bo mial dostep powietrza

reklama
oto moja gwiazdka

epriwp.jpg

donkat pieluszki z bella? Nie słyszałam . Choć takie jednorazowe to zakupiłam.:tak:O takie chodzi?

nie, nie jednorazowe. sa pieluszki a'la pampersy firmy bella pod nazwa Happy. ten najmniejszy rozmiar bodajze pod nazwa Newborn, albo nr 1 jest z ywcietym pepuszkiem. to sa male opakowaia. nawet jest na nich narysowana pieluszka z wycieciem.
dla mnie byly bardzo dobre, bo nie musialam sie martwic zeby jakos dodatkowo wietrzyc pepuszek.

ale palnelam! pewnie, ze jednorazowe:-Dno bo jakiez sa pampersy?:-D

z Happy sa wszelkie rozmairy. ja od ajkiego czasu uzywam dla Julitki, bo sa duzo tnasze od pampersow oryginalnych, a dla mnie dobre. nie wiem ile kosztuje te male, ale ja za 54szt place 30zl w promocji. tylko wiadomo, im iwkeszy rozmiar, tym drozej wychodzi za sztuke

-j- dziękuję za fotki. Muszę przyznać że brzusio masz imponujący :-) I dzieciaczki dorodne :-) Ciekawe jak zareagują na maluszka.
Ja też kupiłam te pieluszko belli, i rzeczywiście się sprawdziło to wycięcie na pępuszek, zwłaszcza że po raz pierwszy miałam z nim do czynienia.
donkat Julitka śliczna dziewczynka i taka radosna, chyba jej dobrze z w domu z mamusią :-) No i podobna do Ciebie.
sewa no na efekty jeszcze za wcześnie ale jak Twoja silna wola?:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry