witajcie!!!
dzis wiesci od -j- nie mama, ale wczoraj pislala jescze, ze o 13.20 uordzila Kasiulka:-) chlopczyka oczywiscie
moja gwiazda juz drzemie, jak milo;-) chyba po obiadku skoczymy do tesciow, bo nie chce mi sie siedziec w domku. musze wstapic do kolder, bo juz ponad 3tyg temu oddalalm puchowa pierzynke do przerobienia na koldry. pierzynka to wiano od mamy
mieli jzu dawno dzownic i nic. czyzby ja przepili?
Witajcie po weekendzie.
donkat
Nie martw się na zapas, może Julitka zrobi Wam niespodziankę i zaśnie jak zwykle, w końcu po dzisiejszej nocy jest zmęczona.
Zanim zdążyłam zrobić zdjęcie żeby pokazać tatusiowi jak wysoko podnosi głowkę, Antoś był już na pleckach :-) Przekręcił się tak szybko że nie wierzyłam własnym oczom, no i oczywiście powtórzyłam wszystko jeszcze raz i jeszcze raz :-) Ale jestem dumna!
poszla spac o 21, wiec nie tak zle, a rano zabralam smoka i obudzila sie wczensiej. dzieki temu juz spi
super gratulacje dla Antosia! spryciarz z niego! julitka glowke szybjo i dlugo trzymala w gorze, ale przekrecici to sie chyba pozniej nauczyla
a mojemu mężczyźnie wyszedł trzeci ząbek heheh
wczoraj do późna robiłam skrzydła dla mojej Calineczki na dzisiejszy bal (dobrze że wczoraj poszła do przedszkola bo bysmy przegapiły) a że Ca;lineczka jest juz po slubie z Księciem Elfów stąd skrzydełka
do tego bibułowa różczka - kwiat i bibułowy kwiat we włosach
lubię sama robic stroje karnawałowe - przynajmniej mam pewnosć ze sa niepowtarzalne!
widze, ze marcelkowi tez pozno zabki zaczely wychodzic.
Julitka pozniej szybko nadrobila straty i ma juz 12, a niektore wrzesniatka, ktore zaczely wczesniej zabkowac maja po mniej. teraz przed nami wychodznie 3, aone podobniez bola najbardziej:-(
oj, ja chce zdjecie Oliwii-Calineczki! musi wygladac cudnie!! pewnie ejst dumna ze swojej mamusi, ze taki adnuy stroj zrobila:-)