Hej.
Wczorajszej nocy odpokutowałam za to że zjadłam makaron od teściowej a on był z jajkiem, i Antoś miał w nocy ból brzuszka, za to dzisiejsza była jak marzenie, tylko dwie pobudki na jedzenie :-)
A dziś jedziemy na usg jąderek i na wizytę do chirurga , i trochę mam stracha czy wszystko po przepuklinie rozwija się tak jak powinno, zwłaszcza, że ja widzę różnicę między jednym a drugim.
niekat prześliczna calineczka! i od razu widać że urodzona fotomodelka :-) a Marcelek jak sądzę robi próbę przebrania za kotka ? :-)
donkat wczoraj przed południem -j- była jeszcze w dwupaku, a dziś jeśli dobrze pójdzie zajrzymy do niej z Antosiem
netka1 jak się dziś czujecie? Mam nadzieję że szybko wrócicie do zdrowia i będziecie mogli zrobić testy. A na nowy termin długo trzeba czekać?
gosiula23rex przykro mi z powodu smutnych wydarzeń w Twojej rodzinie.
A ja też zawsze chodziłam z M do lekarza w ciąży i to rzeczywiście bardzo pomagało, zwłaszcza jak w euforii zapomniałam o coś zapytać, albo zapamiętać co mówił lekarz ;-)
Kurcze dziewczyny Wy macie problem z oduczeniem od smoczka a ja się gimnastykuję od kilku dni jak nauczyć Antosia ssać smoczek, bo pani pediatra zaleciła żeby ssał smoczek przed snem zamiast cały czas dopominać się o pierś. No i wczoraj kupiłam chyba już ósmy(taki cały kauczukowy), ale z nim idzie najlepiej i mały nie wypluwa go ze złości tylko dlatego że nie umie ssać, więc mam nadzieję że przy dużej cierpliwości z obu stron w końcu się uda. Zwłaszcza że od niedzieli Antoś zaczął ssać piąstki, a od ssania paluszków podobno trudniej oduczyć niż od smoczka
Miłego dnia mamusie obecne i przyszłe :-)