reklama
donkat
Fanka BB :)
Donkat a Julitka to taka śmieszka po mamie czy po tacie?
w sumie oboje mamy poczucie humoru. ale ta kokieteryjnosc to nie wiem po kim, bo ja raczej taka nie ejstem
Ja jednak poczekam do wtorku.No chyba , że coś poważniejszego zacznie sie dziać.
Wiem, wiem... uparta jestem. Ale nie widze sensu jechac i czekać tam nim cokolwiek się zacznie.
oj, uparciuch
jak dzis sie czujesz? dawno nie pislalas, czzby jendak juz?
donkat
wczoraj zakupilam julitce buciki na wiosne. stwierdzialm, ze nie bede przeplacac i skorzystalam z jesiennych wyprzedazy. za 1 pare mam teraz 2:-);-) a dla julitki to przeciez jenda malo, bo na podworko musi miec osobne ciemne(wzielam brazaowe, zeby byly zblizone do koloru blota) a na wyjsci jakies ladniejsze
niekat, a jka Marcelek. stoi sam? zaczyna juz dawac kroczki? teraz to i jemu juz beda potzrebne butki
niekat, a jka Marcelek. stoi sam? zaczyna juz dawac kroczki? teraz to i jemu juz beda potzrebne butki
Hej,
-j- no i tak ma być, masz leżeć i nabierać sił na zapas. Ja bym teraz chętnie poleżała cały dzień, albo chociaż noc ;-) A z tym wtorkiem to kusisz los, miałaś być już od wczoraj w szpitalu kobietko :-) a cesarkę planowaną robi się nawet na dwa tygodnie przed terminem a nie kiedy już się coś zacznie uparciuchu :-)
niekat wysłałam zdjęcia i czekam na fotki od Marcelka .
donkat to Julitka cieszy się pewnie z nowych bucików :-) sama bym sobie chętnie coś kupiła na wiosnę. A te wyprzedaże to są też z wiosennymi butami?
-j- no i tak ma być, masz leżeć i nabierać sił na zapas. Ja bym teraz chętnie poleżała cały dzień, albo chociaż noc ;-) A z tym wtorkiem to kusisz los, miałaś być już od wczoraj w szpitalu kobietko :-) a cesarkę planowaną robi się nawet na dwa tygodnie przed terminem a nie kiedy już się coś zacznie uparciuchu :-)
niekat wysłałam zdjęcia i czekam na fotki od Marcelka .
donkat to Julitka cieszy się pewnie z nowych bucików :-) sama bym sobie chętnie coś kupiła na wiosnę. A te wyprzedaże to są też z wiosennymi butami?
Kasiulka_radom
Zaciekawiona BB
cześć dziewczynki ja nadal czekam.
-J- ja to ci propnuje przyjechać w niedziele popołudniu lub wieczorem w poniedziałek z rana zrobią ci wszystkie badania i najprawdopodobniej w środe zrobią ci cc
-J- ja to ci propnuje przyjechać w niedziele popołudniu lub wieczorem w poniedziałek z rana zrobią ci wszystkie badania i najprawdopodobniej w środe zrobią ci cc
donkat
witam kobietki!!
wczoraj natomiast poszalelismy z P i kupilismy dla siebie ciuszki za grosze niemalze. ale czas juz skonczyc z tym zakupowym szalem
wiesz, to sa glownie jesienne i zimowe. tylko ze ja nie widze roznicy miedzy obuwiem jesiennym a wiosennym, wiec...
jedz, jedz!! powodzenia!! daj szybciutko znac co i jak! (na PM podam ci moj nr tel;-))
trzymamy kciuuuki!
wczoraj natomiast poszalelismy z P i kupilismy dla siebie ciuszki za grosze niemalze. ale czas juz skonczyc z tym zakupowym szalem
Hej,
wiesz, to sa glownie jesienne i zimowe. tylko ze ja nie widze roznicy miedzy obuwiem jesiennym a wiosennym, wiec...
Hej laseczki
Filwinko , no jadę juz , jadę.Macie rację , lepiej jechać za wczasu nim zacznie się cokolwiek dziać i nie zdąrzą z cesarką.A podbrzusze i krzyz coraz bardziej dają się we znaki.
jedz, jedz!! powodzenia!! daj szybciutko znac co i jak! (na PM podam ci moj nr tel;-))
trzymamy kciuuuki!
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dzien dobry pieknym paniom:-)
ale mnie tu dawno nie bylo
ale mnie tu dawno nie bylo
reklama