reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Donkat a Julitka to taka śmieszka po mamie czy po tacie?

w sumie oboje mamy poczucie humoru. ale ta kokieteryjnosc to nie wiem po kim, bo ja raczej taka nie ejstem:sorry2:

Ja jednak poczekam do wtorku.:zawstydzona/y:No chyba , że coś poważniejszego zacznie sie dziać.
Wiem, wiem... uparta jestem. Ale nie widze sensu jechac i czekać tam nim cokolwiek się zacznie.

oj, uparciuch:crazy:
jak dzis sie czujesz? dawno nie pislalas, czzby jendak juz?:szok:

wczoraj zakupilam julitce buciki na wiosne. stwierdzialm, ze nie bede przeplacac i skorzystalam z jesiennych wyprzedazy. za 1 pare mam teraz 2:-);-) a dla julitki to przeciez jenda malo, bo na podworko musi miec osobne ciemne(wzielam brazaowe, zeby byly zblizone do koloru blota:-D:-D) a na wyjsci jakies ladniejsze:sorry2:

niekat, a jka Marcelek. stoi sam? zaczyna juz dawac kroczki? teraz to i jemu juz beda potzrebne butki:rofl2::-D

Hej,
-j- no i tak ma być, masz leżeć i nabierać sił na zapas. Ja bym teraz chętnie poleżała cały dzień, albo chociaż noc ;-) A z tym wtorkiem to kusisz los, miałaś być już od wczoraj w szpitalu kobietko :-) a cesarkę planowaną robi się nawet na dwa tygodnie przed terminem a nie kiedy już się coś zacznie uparciuchu :-)
niekat wysłałam zdjęcia i czekam na fotki od Marcelka .
donkat to Julitka cieszy się pewnie z nowych bucików :-) sama bym sobie chętnie coś kupiła na wiosnę. A te wyprzedaże to są też z wiosennymi butami?

cześć dziewczynki ja nadal czekam.
-J- ja to ci propnuje przyjechać w niedziele popołudniu lub wieczorem w poniedziałek z rana zrobią ci wszystkie badania i najprawdopodobniej w środe zrobią ci cc

witam kobietki!!

wczoraj natomiast poszalelismy z P i kupilismy dla siebie ciuszki za grosze niemalze.:tak: ale czas juz skonczyc z tym zakupowym szalem:sorry2:

Hej,

donkat to Julitka cieszy się pewnie z nowych bucików :-) sama bym sobie chętnie coś kupiła na wiosnę. A te wyprzedaże to są też z wiosennymi butami?

wiesz, to sa glownie jesienne i zimowe. tylko ze ja nie widze roznicy miedzy obuwiem jesiennym a wiosennym, wiec...

Hej laseczki

Filwinko :zawstydzona/y:, no jadę juz , jadę.:tak:Macie rację , lepiej jechać za wczasu nim zacznie się cokolwiek dziać i nie zdąrzą z cesarką.A podbrzusze i krzyz coraz bardziej dają się we znaki.:tak::dry:

jedz, jedz!! powodzenia!! daj szybciutko znac co i jak! (na PM podam ci moj nr tel;-))
trzymamy kciuuuki!

reklama
Do góry