reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam!
Melduję że żyję.Ledwo ale żyję.Chłopaki dają w kość.Krzyś już zaszczepiony i po usg bioderek.Niestety u nas kolki ciąg dalszy i nawet sab simplex nie pomaga:-:)wściekła/y:
Kuba jest okropny,ciągle coś mu nie pasuje i wiecznie marudzi.Ostatnio nawet zaczął podszczypywać i dokuczać małemu.To pewnie zazdrość pojawiła się z opóznieniem.

Widzę że na naszym wąteczku pojawiło się kilka nowych mamuś.Świetnie!

O i już sobie popisałam.Młody się obudził.
Pa.

reklama
witam!!!!

ale dzis wieje, o malo glowy nie urwie:szok::wściekła/y:

noc do bani, bo niunka nie mogla spac przez pelnie ksiezyca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

teraz siedzi an lozku i zamiast spac wcina chrupki:-p

Witam!
Melduję że żyję.Ledwo ale żyję.Chłopaki dają w kość.Krzyś już zaszczepiony i po usg bioderek.Niestety u nas kolki ciąg dalszy i nawet sab simplex nie pomaga:-:)wściekła/y:

:-:)-:)-(loj, to wspolczuje, bo u nas sab simplex okazal sie zbawienny. a konsultowalas te kolki z pediatra?

Kuba jest okropny,ciągle coś mu nie pasuje i wiecznie marudzi.Ostatnio nawet zaczął podszczypywać i dokuczać małemu.To pewnie zazdrość pojawiła się z opóznieniem.

przytocze rade kolezanki z mojego forum, uwazam, ze bardzo madre slowa, tylko nie wiem wjakim stopniu dadza sie zrealizowac:

Ze Stasiem duuużo rozmawiaj. Opowiadaj mu jak to było jak on był malutki i płakał - co robiliście wtedy. Może on siostrze jakąś kołysankę zaśpiewa? I podkreślaj te momenty kiedy Sabinka czeka bo Ty coś robisz z nim, chwal go przed siostrą (np. Poczekaj Sabinko, zaraz Cię przewinę, ale najpierw skończymy ze Stasiem malować. Zobacz jak ładnie Staś sam potrafi ustawić dom z klocków) Stas będzie czuł że jego potrzeby są ważne a jego starania doceniane!

O i już sobie popisałam.Młody się obudził.
Pa.

duzo sil zycze!!!

Netka powodzenia z urwisami! Rzeczywiście powinnaś zwracać dużą uwagę na Kubusia i angażować go w jak najwięcej obowiązków przy młodszym braciszku. Ważne jest również to by i inni z waszego otoczenia pamiętali, że Kuba też jest jeszcze mały i przy zachwytach nad Krzysiem nie zapomnieli o pochlebstwach dla Kuby, żeby nie czuł, że braciszek odbiera od niego uwagę wszystkich dookoła.

To widzę, że miałyście sprawdzone przeczucia :-)
Ja chyba w głębi duszy czuję, że to chłopiec. Ale znając przekorność moich przeczuć to może być dziewczynka... :-)

Uciekam na zakupy bo Seba już na mnie tupie :D

Justa, nie gadaj, bo na zdjeciach masz ladna figurke :-)a czemu narzekasz?

ja ukracam sobie obzarstwo:-p

Amelka mnie rozbroila, ze caly czas trzymala to cos w lapce i nie puscila:-D:-D. super sobie radzi. raczkowanie jej na zdrowie wyjdzie:tak:

justa ale słodko!!!Amelka juz bardzo dobrze sobie radzi i widzac ze energiczna z niej kobietka:tak:i tez uważam ze wygladasz świetnie i nie narzekaj!Przy takim wysokim mężu i tak zawsze bedziesz kruszynką;-):-)ja mam gorzej bo mój ma 174 heheheh
sewa oj to uważąj - ja zazwyczaj nie poddaje sie ogólenj histerii ale w tym przypadku lepiej dmuchac na zimne:szok::tak:
donkat to julitka taka wrazliwa na fazy księzycowe?? moje dzieci jakos nie odczuwają tego ani żadne z nas i zazwyczaj nei mamy wiekszych problemów ze spaniem w czasie pełni.... ja to w ogóle zasypiam w 3 min po połozeniu sie do łóżka;-):-)

reklama
Do góry