dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
oj, wszystko na raz:-(
moze powoli sie sytuacja wyklaruje i nie bedzie tak zle
zdrowka dla Julci!
dzieki kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj, wszystko na raz:-(
moze powoli sie sytuacja wyklaruje i nie bedzie tak zle
zdrowka dla Julci!
M wrócił ok 11 skonany i prawie cały dzień przespał, a nawet jak się budził to i tak nie wiedział na jakim świecie jest, ale dziś już można się z nim dogadać:-)
taka podorz jest baaardzo meczaca, wiem cos o tym
Masz rację, musimy kiedyś znów wyjść same chociaż na godzinkę, na jakieś lody i pośmiać się i ponarzekać trochę też ;-)
mysle, ze i reszcie sie pomysl spodoba
A ja się wczoraj wypuściłam na godzinkę na wieczór panieński siostry M,pośmiałam się , pojadłam paluszków i wypiłam coli i trzeba było wracać, ale dobre i to bo głowa trochę odpoczęła od domowych kłopotów.
dobra i godzinka poza domem i bez "ogona"
Miłej niedzieli dziewczyny
Amelka prowadzi strajk głodowy.
Do tego wszystkiego moja burza hormonów...
za to odzwyczajamy go od smoka.zaskakujaco dobrze nawet to idzie tfu tfu no juz druga noc z rzędu zasnał bez niego i nawet specjalnie nie marudził.tylko wczoraj rpzez 1,5 godziny w łózeczku gadał do siebie i smiał sie nie wiadomo z czego w głos:-)