aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no chyba raczej w piatek skoro nie wszystkie moga w czwartekzreszta zadna chyba nie powiedziala ze nie moze w piatek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Caly czas sprawdzam,tylko ze gdzie dzwonie to okazuje sie ze oferty nieaktualne albo np.pisza ze top floor a okazuje sie ground floor.Ale powiem Ci ze wczoraj sie puscilam w miasto po agencjach i maja oferty rozne,umawiasz sie na ogladanie jednego mieszkania na danym "osiedlu"a na miejscu sie okazuje ze maja jeszcze kilka tam.No ale z tego co wczoraj widzielismy to same nieciekaweRozczarowalam sie bardzo osiedlem gdzie najbardziej chcialam mieszkac.na daft`cie sprawdzalas?
Ale co ty,pytaj smialo:-)Chcemy sie wyprowadzic bo:za zimny ten dom,za duzy dla nas.Jak moj W. ma druga zmiane to my z Jula w jednym pokoju siedzimy,a pozatym z ogrodu korzystamy jakies kilka dni w roku bo wieczne bagno tam jest.Wiec chemy jednak cos mniejszegoNo to nie mam nic ciekawego ... U mnie w apartamentowcu był do wynajęcia apartament dwu - sypialniany, ale nie dość, że za 800 e to jeszcze w centrum... Sorki, że pytam, ale ciekawi mnie czemu nie chcecie już w tym domku mieszkać?
Caly czas sprawdzam,tylko ze gdzie dzwonie to okazuje sie ze oferty nieaktualne albo np.pisza ze top floor a okazuje sie ground floor.Ale powiem Ci ze wczoraj sie puscilam w miasto po agencjach i maja oferty rozne,umawiasz sie na ogladanie jednego mieszkania na danym "osiedlu"a na miejscu sie okazuje ze maja jeszcze kilka tam.No ale z tego co wczoraj widzielismy to same nieciekaweRozczarowalam sie bardzo osiedlem gdzie najbardziej chcialam mieszkac.
Ale co ty,pytaj smialo:-)Chcemy sie wyprowadzic bo:za zimny ten dom,za duzy dla nas.Jak moj W. ma druga zmiane to my z Jula w jednym pokoju siedzimy,a pozatym z ogrodu korzystamy jakies kilka dni w roku bo wieczne bagno tam jest.Wiec chemy jednak cos mniejszego
Heh, to znaczy, że musimy się podzielić z Drozdusią hahahahahaha... Może spotkamy się u Ciebie, Drozdusiu, co? Jutro będę miała czas do 16.30 a później muszę pójść zareklamować wiatrak, bo kupiliśmy wczoraj i drugi napęd nie działa !!!!!
Aha, i rozumiem, że pępkowe jest w piątek, tak???
ja zaraz ide do GP......chyba spacerkiem sie puszcze bo daleko nie mam a sloneczko tak ladnie swiecia w aucie jeszcze cieplej niz na zewnatrz hehhehe
a ja tak sie przyznam ze dopiero wstalam moj Elfik w nocy 2 godziny nie dawal mamusi spac
ale ci zazdroszczęno imprezka w piatek alez wy jestescie uparte dziewuszki..... nie musicie nic przynosic przeciez to pepkowe wiec do piatku
a ja tak sie przyznam ze dopiero wstalam moj Elfik w nocy 2 godziny nie dawal mamusi spac ale dobrze ze jest jeszcze babcia ona o 10 juz hna nogach byla a mala sie tez wtedy obudzila wiec ninka zostala podrzucona..... a co trza kozystac
AAAAA Kasia ja rowniez czekam na wiesci o Twoim rozpakowaniu
no ja juz po GP
wszystko dobrze sreduszko bije jak dzwon....malenstwo ulozone glowa w dol chyba dosc nisko ale to nie problem cisnienie i siuski tez ok
aaaaa i przytylam od poczatku ciazy niecale 9 kilo