reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
oj Olivca nie zazdroszcze tej przeprowadzki
mnie przeprowadzki nie przerażają bo podekscytowanie nowym domkiej zawsze przewyższa przerażenie pakowania, ale siostrzyczka przylatuje więc pomoże. Jeszcze ,musimy zorganizować jakiegoś busa i już, a no i domek znaleść
olivca bidnawiem jak to boli, ja tez się przeprowadzałam z 30tygodniowym brzuchemAguś to super!!! Bardzo dobre wiadomości
A my walczymy jak cytrusek i szukamy domku , uff wszystko fajne uciekło...
justysia21
Elfikowa mama :D
Olcia jakbys potrzebowala pomocy w pakowaniu to ja mysle ze sie tu niezla ekipka znajdzie... nie dziewczynki ??
a u mnie to tak o 11 jak pasuje.... bo musze sie wyrobic hihiiih
a u mnie to tak o 11 jak pasuje.... bo musze sie wyrobic hihiiih
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dokladnie justys
ja do pomocy tez sie zglaszam jakby codzwiganie odpada ale reszte moge pomoc
ja do pomocy tez sie zglaszam jakby codzwiganie odpada ale reszte moge pomoc
natinke18
Fanka BB :)
hej!!!aga super,ze wszystko oki!!!ja mam jutro wizyte w szpitalu,mam nadzieje,ze tez wsz okaze sie w porzadku!!!
ola ja tez bardzo chetnie ci pomoge...tylko BARDZO szkoda,ze nas zostawiasz
justyna mi w pt o 11 pasuje,takze ja tez sie pisze na to pepkowe
aha i mam do was jedno pytanko,nie wiecie do kiedy jest to wesole miasteczko w limerick??bo my nie zdazylismy go jeszcze odwiedzic..gdyby jeszcze w weekend bylo to pewnie sie skusimy..papaapapapa
ola ja tez bardzo chetnie ci pomoge...tylko BARDZO szkoda,ze nas zostawiasz
justyna mi w pt o 11 pasuje,takze ja tez sie pisze na to pepkowe
aha i mam do was jedno pytanko,nie wiecie do kiedy jest to wesole miasteczko w limerick??bo my nie zdazylismy go jeszcze odwiedzic..gdyby jeszcze w weekend bylo to pewnie sie skusimy..papaapapapa
Ja tez szukam domku do przeprowadzki.Tak fajnie mi sie mieszka ale te dzieciaki i najgorsze trzy wielkie psy za murem.Teraz odczulismy w te upaly.Tam brud, smrod i gowna wszedzie.I przy tym upale smierdzi ze nie da sie zyc.I wiecznie sie gryza te psy, szczekaja 24 godziny na dobe, ajak wyjdziesz do ogrodu to nawet szeptem nie mozesz rozmiawiac bo sie dra.Ale ja nie musze tak na gwalt, wiec powolutku szukam.
reklama
D
drozdusia
Gość
hej dziewczynki.właśnie wróciłyśmy ze szpitala.z Igorkiem na szczęście lepiej,nawet się dzisiaj uśmiechał.a ja umordowana i z przypieczonymi ramionami.teraz trzeba cosik chyba na ruszt wrzucić.
justysia21-mi 11 też odpowiada
justysia21-mi 11 też odpowiada