reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
na daft`cie sprawdzalas?
Caly czas sprawdzam,tylko ze gdzie dzwonie to okazuje sie ze oferty nieaktualne albo np.pisza ze top floor a okazuje sie ground floor:confused2:.Ale powiem Ci ze wczoraj sie puscilam w miasto po agencjach i maja oferty rozne,umawiasz sie na ogladanie jednego mieszkania na danym "osiedlu"a na miejscu sie okazuje ze maja jeszcze kilka tam.No ale z tego co wczoraj widzielismy to same nieciekawe:no:Rozczarowalam sie bardzo osiedlem gdzie najbardziej chcialam mieszkac.

No to nie mam nic ciekawego :baffled:... U mnie w apartamentowcu był do wynajęcia apartament dwu - sypialniany, ale nie dość, że za 800 e to jeszcze w centrum... Sorki, że pytam, ale ciekawi mnie czemu nie chcecie już w tym domku mieszkać?
Ale co ty,pytaj smialo:-)Chcemy sie wyprowadzic bo:za zimny ten dom,za duzy dla nas.Jak moj W. ma druga zmiane to my z Jula w jednym pokoju siedzimy,a pozatym z ogrodu korzystamy jakies kilka dni w roku bo wieczne bagno tam jest:wściekła/y:.Wiec chemy jednak cos mniejszego:tak:

Dzięki dziewczyny :tak:!!!! Troszkę się pogubiłam, w ogóle ciężko mi się odnaleźć jeszcze po wyjeździe chłopaków, ale powoli, powoli... ;-)

Caly czas sprawdzam,tylko ze gdzie dzwonie to okazuje sie ze oferty nieaktualne albo np.pisza ze top floor a okazuje sie ground floor:confused2:.Ale powiem Ci ze wczoraj sie puscilam w miasto po agencjach i maja oferty rozne,umawiasz sie na ogladanie jednego mieszkania na danym "osiedlu"a na miejscu sie okazuje ze maja jeszcze kilka tam.No ale z tego co wczoraj widzielismy to same nieciekawe:no:Rozczarowalam sie bardzo osiedlem gdzie najbardziej chcialam mieszkac.

Ale co ty,pytaj smialo:-)Chcemy sie wyprowadzic bo:za zimny ten dom,za duzy dla nas.Jak moj W. ma druga zmiane to my z Jula w jednym pokoju siedzimy,a pozatym z ogrodu korzystamy jakies kilka dni w roku bo wieczne bagno tam jest:wściekła/y:.Wiec chemy jednak cos mniejszego:tak:

Aaaaaaaahhhhhhhaaaaaaaa, dzięki za zaspokojenie mojej ciekawości :sorry:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Heh, to znaczy, że musimy się podzielić z Drozdusią hahahahahaha... Może spotkamy się u Ciebie, Drozdusiu, co? Jutro będę miała czas do 16.30 a później muszę pójść zareklamować wiatrak, bo kupiliśmy wczoraj i drugi napęd nie działa :wściekła/y:!!!!!

Aha, i rozumiem, że pępkowe jest w piątek, tak???

nie ma problemu.też o tym myślałam żebyście mnie nawiedziły.także umów się jakoś z ms.marple bo wie gdzie mieszkam i zapraszam.ja jutro powinnam być cały czas w domku,może ewentualnie jakieś zakupki do lodówki bo ciągle wszystko czyszczę;-). także jak już się dogadacie o której to dajcie znać

no imprezka w piatek :) alez wy jestescie uparte dziewuszki..... nie musicie nic przynosic przeciez to pepkowe :):):) wiec do piatku
a ja tak sie przyznam ze dopiero wstalam moj Elfik w nocy 2 godziny nie dawal mamusi spac :( ale dobrze ze jest jeszcze babcia ona o 10 juz hna nogach byla a mala sie tez wtedy obudzila wiec ninka zostala podrzucona..... a co trza kozystac
AAAAA Kasia ja rowniez czekam na wiesci o Twoim rozpakowaniu :):-D:-D:-D

no ja juz po GP:)
wszystko dobrze:) sreduszko bije jak dzwon....malenstwo ulozone glowa w dol chyba dosc nisko ale to nie problem:) cisnienie i siuski tez ok:)
aaaaa i przytylam od poczatku ciazy niecale 9 kilo:):):):):)

najwazniejsze pytanie.....NA KTORA GODZINE MAMY SIE ZWALIC JUSTYNKA???????????

Ostatnia edycja:
reklama
no imprezka w piatek :) alez wy jestescie uparte dziewuszki..... nie musicie nic przynosic przeciez to pepkowe :):):) wiec do piatku
a ja tak sie przyznam ze dopiero wstalam moj Elfik w nocy 2 godziny nie dawal mamusi spac :( ale dobrze ze jest jeszcze babcia ona o 10 juz hna nogach byla a mala sie tez wtedy obudzila wiec ninka zostala podrzucona..... a co trza kozystac
AAAAA Kasia ja rowniez czekam na wiesci o Twoim rozpakowaniu :):-D:-D:-D
ale ci zazdroszczę:tak:
mój fumfel budził się co 2,5-3 godziny jeść
a w tej chwili budzi się od 12tej do 4tej co pół- godz nie wiedzieć po co:angry: więc ja śpię dwa razy po 2 godziny :angry:

no ja juz po GP:)
wszystko dobrze:) sreduszko bije jak dzwon....malenstwo ulozone glowa w dol chyba dosc nisko ale to nie problem:) cisnienie i siuski tez ok:)
aaaaa i przytylam od poczatku ciazy niecale 9 kilo:):):):):)

mmm lux mało do zrzucania:-D

Ostatnia edycja:
Do góry