reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
drozdusia tak się cieszę że już jesteście w domku, nie ma to jak na swoim.
Martuanna ja nie wpadnę skarbie do Ciebie bo padam po szkole rodzenia, normalnie myślałam że wszystkie ducha wyzioniemy, tak tam nagrzane było jak w piekarniku, ani wiatraki ani zimne napoje nic nie dały, byliśmy wszyscy czerwoni jak pomidory-razem z panami i teraz taka klapnięta jestem...
Justyś, ja to wpadne na pępkowe innym razem bo moje szczęście ma teraz 3 tygodnie urlopu więc jedziemy do Dublina na cały dłuuugi weekend szukać domku, mamy już 4 spotkanka umówione...Mam nadzieję,że pogoda się zmieni bo wyzionę ducha w trasie przy tych upałach

hehe tyle psioczyłyśmy, że pogoda brzydka a w Polsce to tak cudownie..
a tu po tygodniu wszystkie mają dosyć upału:-D:-D:-D
jak sobie przypomnę 30st we wrocławskich tramwajach mi ciarki po plecach chodzą:nerd:

hejo laseczki:-)
no i cześć ułan:-D hihi, świeża krew na forum:-D i to rodzynek! może być ciekawie...:-D on będzie pisał o samochodach, a my o rzadkich kupkach i laktatorach, buahahahahaha...:-D

ułan witaj, rano apelowałam o nowe brzuszki na wątku...
zdaje się, że to odzew :-D:-D:-D:-D

kobitki, która wie gdzie jest basen w którym mogą się kąpać małe dzieciaczki? ktoś mi wspominał ale nie pamiętam kto:eek:

Ostatnia edycja:
reklama

Załączniki

• basen.jpg
    basen.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Do góry