reklama
domi85
Zaciekawiona BB
hej no wlasnie widze ze jakos malo kto sie tu udziela szkoda .Gratulacje ciazy czy to twoje pierwsze dziecko ??? pewnie nie mozesz sie juz doczekac ???? Mam wiele pytan ....mieszkam w Bradford przez ostatnie 2 tyg bylam w Newcastle poniewaz rozwazamy przeprowadzke do Newcastle ale ja bardzo malo wiem jak sie tam zyje miasto duzeladne czyste co mi zaimponowalo ta czystosc u nas tego nie ma za duzo roznej swiatowej mieszanki tu mieszka jesli mogla bys mi napisac jak ci sie mieszka w nEWCASTLE BYLABYM WDZIECZNA pozdrawiam
reklama
cześc, cześc. To moja pierwsza ciąża, długo oczekiwana zresztą. Jeżeli chodzi o mieszkanie w Newcastle (ja mieszkam w Washington kilka mil od Newcastle) nie mozna narzekac zależy od dzielnicy, ale to jak wszedzie. Pracuje w Newcastele stamtad też mam wielu znajomych polakow i anglikow. Nie ma tu takiej mieszanki etnicznej wiekszośc, wiekszosc jest anglikow (jesli wiesz co mam na mysli) sa dzielnice w ktorych żyja pakistanie czy jacystam inni ale raczej w normie jesli chodzi o ilosc.
Tu jest forum www.polnews.co.uk moze tu znajdziesz jeszcze jakies odpowiedzi. Smialo pytaj jakbys chciala coś jeszcze wiedziec.
Tu jest forum www.polnews.co.uk moze tu znajdziesz jeszcze jakies odpowiedzi. Smialo pytaj jakbys chciala coś jeszcze wiedziec.
Podziel się: