reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Newcastle

Anecia - witaj!! Jak miło, że się zjawiłaś, ja chętnie poznam ciebie i twoją kruszynkę. W jakiej dzielnicy mieszkasz? Ja mieszkam zaraz przy Saltwell Park, może kiedyś wybierzemy się na spacerek?

reklama
Jak milo,witam Misiowka .My mieszkamy w North Shields ,troche daleko od Ciebie:-(.Ale przeciez nic nie stoi na drodze umowic sie gdzies w centrum .Jestem otwarta na propozycje.
Calus Aneta

Anecia80 ja bardzo chetnie sie spotkam... Z Misiowka juz sie znamy, takze i my mozemy sie pzonac:)

Ciekawe czy jeszcze tu zagladacie:)

misiowka buziaczki dla WAs hi hi

teraz przypomnialo mi sie o tym forum i weszlam zajrzec co tu sie dzieje :))))):-)

Oj ale cisz na wątku szkoda;(
Misiówka od nas wyjechała:-( ,z Anastsią juz sie znamy:laugh2:Nasze córky bardzo się polubiły i my z Anastasia zresztą też hi,hi
No nie wieże ,ze nas tak mało w Newcastle :confused2:

hej no wlasnie widze ze jakos malo kto sie tu udziela szkoda .Gratulacje ciazy :) czy to twoje pierwsze dziecko ??? pewnie nie mozesz sie juz doczekac ???? Mam wiele pytan ....mieszkam w Bradford przez ostatnie 2 tyg bylam w Newcastle poniewaz rozwazamy przeprowadzke do Newcastle ale ja bardzo malo wiem jak sie tam zyje miasto duzeladne czyste co mi zaimponowalo ta czystosc u nas tego nie ma za duzo roznej swiatowej mieszanki tu mieszka jesli mogla bys mi napisac jak ci sie mieszka w nEWCASTLE BYLABYM WDZIECZNA pozdrawiam

reklama
cześc, cześc. To moja pierwsza ciąża, długo oczekiwana zresztą. Jeżeli chodzi o mieszkanie w Newcastle (ja mieszkam w Washington kilka mil od Newcastle) nie mozna narzekac zależy od dzielnicy, ale to jak wszedzie. Pracuje w Newcastele stamtad też mam wielu znajomych polakow i anglikow. Nie ma tu takiej mieszanki etnicznej wiekszośc, wiekszosc jest anglikow (jesli wiesz co mam na mysli) sa dzielnice w ktorych żyja pakistanie czy jacystam inni ale raczej w normie jesli chodzi o ilosc.
Tu jest forum www.polnews.co.uk moze tu znajdziesz jeszcze jakies odpowiedzi. Smialo pytaj jakbys chciala coś jeszcze wiedziec.

Do góry