reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam sie:-)Jejku jak ja lubie taka pogode:-DSzkoda ze juz niedlugo:zawstydzona/y:...ale moze jeszcze wroci:sorry:
Spadam do mojej "goracej linii"w poszkukiwaniu lokum:-p
Trzymajcie kciuki coby sie cos ciekawego natrafilo:baffled:
Milego dnia foremki.
A i prosze ucalowac Igorka o nas takze choc go jeszcze nie znamy osobiscie

reklama
dzień dobry mamusie :-):-):-)
ale mamy pięknie , takie słoneczko , super :-)
musze dzisiaj jechać do Limerick, do smytsa zareklamować wehikuł mojego syna, kupiliśmy w poniedziałek , a wczoraj koło piardło, jak mi się nie chce, wczoraj też byłam w Lim.... i dzisiaj znowu, buuu... ja chce na słoneczko :wściekła/y:

Witam sie:-)Jejku jak ja lubie taka pogode:-DSzkoda ze juz niedlugo:zawstydzona/y:...ale moze jeszcze wroci:sorry:
Spadam do mojej "goracej linii"w poszkukiwaniu lokum:-p
Trzymajcie kciuki coby sie cos ciekawego natrafilo:baffled:
Milego dnia foremki.
A i prosze ucalowac Igorka o nas takze choc go jeszcze nie znamy osobiscie

Cytrus, a czego, gdzie i za ile Ty szukasz, co?

a masz cos ciekawego?:-)Hęęęęęęęęę?Ja szukam apartmentu;)
A tak serio to szukam w naszych okolicach,tzn.blizej Crescent,a cena...jak najnizsza:-Dnajlepiej gdyby wogole nie trzebabylo placic:-D:-D:-D
Ale tak najwiecej to 700.

No to nie mam nic ciekawego :baffled:... U mnie w apartamentowcu był do wynajęcia apartament dwu - sypialniany, ale nie dość, że za 800 e to jeszcze w centrum... Sorki, że pytam, ale ciekawi mnie czemu nie chcecie już w tym domku mieszkać?

Ms.Marple, a o której jutro będziesz w centrum? Zaglądniesz na "kawkę"?

o to samo miałam ms.marple zapytać.no proszę jaka jest rozchwytywana

mamy szczepienie na 17tą więc będę na pewno wcześniej bo chcę do sklepów wejść

a co do kawki to wiecie, że ja zawsze chętna:-D:-D mogę przyjechać na tyle wcześnie, żeby pokawkować:tak:

mamy szczepienie na 17tą więc będę na pewno wcześniej bo chcę do sklepów wejść

a co do kawki to wiecie, że ja zawsze chętna:-D:-D mogę przyjechać na tyle wcześnie, żeby pokawkować:tak:

Heh, to znaczy, że musimy się podzielić z Drozdusią hahahahahaha... Może spotkamy się u Ciebie, Drozdusiu, co? Jutro będę miała czas do 16.30 a później muszę pójść zareklamować wiatrak, bo kupiliśmy wczoraj i drugi napęd nie działa :wściekła/y:!!!!!

Aha, i rozumiem, że pępkowe jest w piątek, tak???

reklama
Do góry