reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witamy serdecznie, w Limerick powstala nowa polska przychodnia specjalistyczna Bio Force Medical & Wellness Clinic w ktorej przyjmuje polski Ginekolog Poloznik, dr Pawel Wawrzyniak, Specjalista II stopnia w zakresie położnictwa i ginekologii, przesympatyczny, rzetelny i profesjonalny lekarz z powolania, byly ordynator oddziału położniczo-ginekologicznego w Plonsku. Pozdrawiamy i zapraszamy serdecznie wszystkie Panie!

Bio Force Medical & Wellness Clinic
1st Floor Georges Quay House, Limerick
061 598 032
085 869 7340
limerick@bio-force.ie
Bio Force - Medical & Welness Clinic

reklama
Hej Mamuśki :) Jestem z Limerick i szukam towarzystwa dla mojej 4 latki :) Jest bardzo energiczna mała osóbką która ma jedynie starsze siostry mające swoje sprawy.Z miła checią poznam inne mamy z Limerick.Pozdrawiam serdecznie :*

Cześć Kobitki. Od stycznia przeprowadzamy się z mężem i dwójką dzieci(2lata i 5 miesięcy) do Limerick. Potrzebuję porady odnośnie wynajmu mieszkania. Czy są miejsca godne polecenia i takie których lepiej unikać? Jestem ciekawa jak wam tam jest? Pozdrawiam serdecznie

Do góry