reklama
BOŻENKO myśle sobie że jednak zrobimy to spotkanko u mnie;-)w piątek Oliwcia dała propozycje aby odbył się u ALEX ale wszystko ucichło a szkoda by było się nie spotkać i miłego dzionka nie spędzić nie?? a więc może spotkamy się u mnie i doszlifujemy spotkanie u Alex o ile Ona się odezwie no chyba że się wystraszyła no bo wiecie taka banda babeczek i to część ciężarowychjeszcze nas nie zna i nie wie jakie jesteśmy fajniste hehehhe
K
krycha
Gość
dzień dobry babki
dzisiaj stwierdziłam uzależnienie od forum zamiast do śniadanka uderzam do kompa
Hahahahahaha, to zupełnia tak jak ja - włączyłam dziś kompa, a tu niespodzianka - NIE MAM NETA!!!!!!!!!!!! Ależ byłam rozczarowana, chciałam zerknąć co i jak, przywitać się a tu lipa !!!!!!!!!!!!!!!
Gastone, udanej wycieczki !!!! Justysia21, jak się czujesz? Wczoraj się tylko przywitała i znikła ... Megan234, gdzie jesteś??????? Hop, hop!!!!!!!!!!!!! Cytrus, jak tak urzędujesz ciągle na ogórdku to chyba słonko Cię już ładnie dopiekło ;-)?? Aine, a jak dziś pogoda w Dublinie się ma?
Ale się zezłościłam - już mi się woda na ryż ugotowała, a tu ryżu ni ma !!! Dobrze, że dla męża mam jeszcze obiadek z wczoraj...
Aine, a jak dziś pogoda w Dublinie się ma?
nawet spoko, jest wietrznie, ale słonecznie wczoraj za to było gorąco! już się nie mogę doczekać wyjazdu do Polski, brakuje mi ciepełka i krótkiego rękawka...:-)
justysia21
Elfikowa mama :D
witam sie........... ja tu was caly czas podgladam nie martwcie sie!!!!!!!!!!!! a Magda znowu bez neta dlatego sie nie odzywa........
Milego dzionka
Milego dzionka
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Mi to wszystko jedno gdzie sie spotkamy..dostosuje sie;-)
Bozenko ja mam to samo chyba bym skonala jakbym tu nie zajrzala choc raz
Bozenko ja mam to samo chyba bym skonala jakbym tu nie zajrzala choc raz
magsch
Make Up Forever:)A.S
Witam w ladny dzionek)))
No to postanowione)Dziewczyny w piątek u mnie myśle 11-12 będzie ok żebyśmy mogły troche posiedzieć nie?? A co do promocji to pewnie jak będe coś widziała dam Ci znać sama lubie promocyjki jak chyba każda babeczka:-) Justyś jak tam saamopoczucie??matuana ja się piszę
te ciuszki z name it są rewelacyjne, jeśli jeszcze usłyszysz o promocjach to daj mi znać
reklama
alex2339
Fanka BB :)
Witam aie z wami mamusie
juz jestem
juz jestem