reklama
K
krycha
Gość
ja już się żegnam
pa do jutra
acha a nie wiecie przypadkiem gdzie mogę kupić serek ricotta?
Ja nie wiem, ale będę się rozglądać ;-)!!! Dobranoc
No i zostałam sama, chyba też sobie pójdę... przynajmniej na razie...
ja już się żegnam
pa do jutra
acha a nie wiecie przypadkiem gdzie mogę kupić serek ricotta?
sprawdz w Dunsie, ja u nas kupowalam to i moze u was jest :-)
Ja sie zegnam dobrej nocki.
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry
kasiula nie wiem kto tam u mnie mieszka moze sie dowiem przed porodem albo i niezobaczymy
ricotta jest na 100 procent w Dunessiei w tesco zdaje sie tez
a ja sie ladnie przywitam i uciekam
milego dnia
kasiula nie wiem kto tam u mnie mieszka moze sie dowiem przed porodem albo i niezobaczymy
ricotta jest na 100 procent w Dunessiei w tesco zdaje sie tez
a ja sie ladnie przywitam i uciekam
milego dnia
Witam się dziewczynki) Ja właśnie odprawiłam rodzinkę do szkoły i pracy teraz biore się za sprzątanko i spacerek wymyśle może do naszego tesco bo małemu musze kupić jakieś sandałki a w nexie ostatnio coś mi migneło heh przyjemne z pożytecznym
K
krycha
Gość
Bry!!! Słonko świeci i nawet już w miarę ciepło się zrobiło :-)!!! Zakupy już porobiliśmy, więc zmykam teraz na szybkie śniadanie a później papryczki na obiad faszerować ;-)!!!
Miłego dnia Wam życzę i do później, pa
Miłego dnia Wam życzę i do później, pa
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Hejoł:-)
Nie bylo mnie tu wczoraj troche,malwalam lawke i przy okazji siebieLubie tai robotki na ogrodzie i znowu kombinuje gdzie tu jakies kwiatki zasadzic,zeby te mury jakies bardziej koloroew sie wydaly,a moj W.tak wywraca oczami jak slyszy o kwiatkach
Martuana ja tez sie wybieram do Crescent musze na poczte zajrzec;-)ale dopiero kolo 14,wiec Ty juz pewnie bedziesz wracac:-(
A jak tam Justysia?Nic sie nieodzywala wczoraj chyba nie?
Dobra spadam do roboty!
Nie bylo mnie tu wczoraj troche,malwalam lawke i przy okazji siebieLubie tai robotki na ogrodzie i znowu kombinuje gdzie tu jakies kwiatki zasadzic,zeby te mury jakies bardziej koloroew sie wydaly,a moj W.tak wywraca oczami jak slyszy o kwiatkach
Martuana ja tez sie wybieram do Crescent musze na poczte zajrzec;-)ale dopiero kolo 14,wiec Ty juz pewnie bedziesz wracac:-(
A jak tam Justysia?Nic sie nieodzywala wczoraj chyba nie?
Dobra spadam do roboty!
reklama