reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ms. marple, ricotty tutaj nie widziałam, ale rozgladaj się. Więcej napisałam w wątku"wracamy do formy":)

moje dziecko jeszcze nie śpi! wariuje z tatusiem, pokazuje mu "chcesz w zęby" i puszcza bąki po krupniku:eek::-D

dzien dobry:)
kasiula nie wiem kto tam u mnie mieszka:) moze sie dowiem przed porodem albo i nie:)zobaczymy

ricotta jest na 100 procent w Dunessie:):):):)i w tesco zdaje sie tez:)
a ja sie ladnie przywitam i uciekam
milego dnia

Witam się dziewczynki:)) Ja właśnie odprawiłam rodzinkę do szkoły i pracy teraz biore się za sprzątanko i spacerek wymyśle może do naszego tesco bo małemu musze kupić jakieś sandałki a w nexie ostatnio coś mi migneło heh przyjemne z pożytecznym:)

Bry!!! Słonko świeci i nawet już w miarę ciepło się zrobiło :-)!!! Zakupy już porobiliśmy, więc zmykam teraz na szybkie śniadanie a później papryczki na obiad faszerować ;-)!!!

Miłego dnia Wam życzę i do później, pa :sorry:

Hejoł:-)
Nie bylo mnie tu wczoraj troche,malwalam lawke i przy okazji siebie:-DLubie tai robotki na ogrodzie i znowu kombinuje gdzie tu jakies kwiatki zasadzic,zeby te mury jakies bardziej koloroew sie wydaly,a moj W.:rolleyes2:tak wywraca oczami jak slyszy o kwiatkach:-D
Martuana ja tez sie wybieram do Crescent musze na poczte zajrzec;-)ale dopiero kolo 14,wiec Ty juz pewnie bedziesz wracac:-(
A jak tam Justysia?Nic sie nieodzywala wczoraj chyba nie?
Dobra spadam do roboty!

reklama
Do góry