reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no dobra
ja uciekam
starczy na dzis
milego wieczorku zycze
ja uciekam
starczy na dzis
milego wieczorku zycze
Kasia Irlandka zajrzałam , na ten wątek
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Tez sie ciesze, wlasnie o Tobie myslalam, bo nie pamietam czy pisalas... Mianowicie - czy wiesz juz co pod serduchem nosisz? Czy corcie czy synka? Bo tak sobie patrze na fotke na NK, i mysle ze jesli jest cos prawdy w tych ludowych przesadach to musi to byc synek, bo tak ladnie i kwitnaco i promieniscie wygladaszhej kasiula jak milo ze do nas zajrzalas
Niee, mi oczywiscie nie potrzebne. Ja mam taki plan ze urodze, potem bede karmic piersia, i chodzic na spacerki z dziecmi i na wakacje do Pl pojade o 25 kg lzejsza;-):-). Wystarczy ze moj paln sie powiedzie i dodatkowe diety mi nie potrzebne.Kasia, ale Tobie mam nadzieję żadne dietki jeszcze nie w głowie...
Fajnie, ze czasem sie na cos przydaje. (i watek i ja ;-))Kasia Irlandka zajrzałam , na ten wątek
beakta
Mammy of boys & girl
Dziewczyny prosze mi tu na priva sobie nie pisac na temat dietki bo ja moze i nie pisze ale wszystko czytam i koduje...
sylwisko22
Fanka BB :)
czesc kobietki
BEAKTA a czy ty mialabys czas w piatek ok 14.30 lub w sobote rano tzn ok 10 na uzupelnienie paznokci pisze tutaj bo jestes zajeta bratowa itd
pozdrawiam was wszystkie
BEAKTA a czy ty mialabys czas w piatek ok 14.30 lub w sobote rano tzn ok 10 na uzupelnienie paznokci pisze tutaj bo jestes zajeta bratowa itd
pozdrawiam was wszystkie
beakta
Mammy of boys & girl
Spoko.... Moze byc w piatek....tak na 15:00 ? :-)czesc kobietki
pozdrawiam was wszystkie
reklama
K
krycha
Gość
a Wy gdzie?????