beakta
Mammy of boys & girl
Ja tez wlasnie podgladnelam justysie na nk i fajne brzusio ma...ale sie zrymowalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
śliczna dziewczyno ostatnio zalewas nas pytaniami ale sama jeszcze na zadne nie odpowiedzilas.czesc dziewczyny mam wazna sprawe czy ktoras z was wie jak wstawiac zdjecia na alegro ale nie nie te zwylke co mozna 8 tylko takie jak robia te paczuszki dla dzieci mam mase rzeczy po moim bebe i chciala bym je sprzedac ale niemam pojecia jak to sie robi szczerze odwdziecze sie za pomoc!!! sliczne dzieki
pasta i szczoteczka, ale taki puder w kremie jest tez swietny.Smarujesz pudrem i polerujesz husteczka do nosa.Dziewczyny ja tak zupelnie z innej beczki
czy ktoras moze wie czym sie czysci srebro ?
Dziewuszki ja wysle wam namary na priva wieczorkiem , dokladnie opisujc wszytko.Teraz pedze zjesc obiadek.Bez obaw dziewczynki to nie angina:-)Pani doktor powiedziala ze jeszcze pare dni i bedzie OK.Nawet zadnych lekow mi nie dala bo stwierdzila ze nie ma sensu,bo co najgorsz to juz za nami
A co do wtorku to mi pasuje na 12-13,ale Marcie to nie bardzo bo jej dziewczyny o 15 koncza szkoleA Ola to tez niewiem.Gastone daj namiary na Ciebie,cobysmy nie bladzily zbyt dlugo
aniu kochana w srode na 9.20 ......ale wiesz ze z kilka godzin mi moze zejsc tyle zaciazonych jest teraz w szpitalu ze szok normalnie