reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Bez obaw dziewczynki to nie angina:-)Pani doktor powiedziala ze jeszcze pare dni i bedzie OK.Nawet zadnych lekow mi nie dala bo stwierdzila ze nie ma sensu,bo co najgorsz to juz za nami :tak:
A co do wtorku to mi pasuje na 12-13,ale Marcie to nie bardzo bo jej dziewczyny o 15 koncza szkole:sorry2:A Ola to tez niewiem.Gastone daj namiary na Ciebie,cobysmy nie bladzily zbyt dlugo

reklama
czesc dziewczyny mam wazna sprawe czy ktoras z was wie jak wstawiac zdjecia na alegro ale nie nie te zwylke co mozna 8 tylko takie jak robia te paczuszki dla dzieci mam mase rzeczy po moim bebe i chciala bym je sprzedac ale niemam pojecia jak to sie robi szczerze odwdziecze sie za pomoc!!! sliczne dzieki

No i dupa...zlamalam paznokcia:wściekła/y:...przekladalam kartony w garazu i poszedl...hm:angry:...ale nie ma tego zlego bo powoli zaczely mi sie nudzic :-) dobra koncze bo niedlugo wam tu zrobie forum paznokciowe;-)

Dziewczyny ja tak zupelnie z innej beczki
czy ktoras moze wie czym sie czysci srebro ?:blink::blink:

alex ja czyszczę starą szczoteczką i pastą do zębów:) niektórzy czyszczą popiołem z kominka:) no i poza tymi metodami "babcinymi" są jeszcze specjalne preparaty do kupienia.

fajny dziś dzień, no nie? znowu ciepło i znowu słoneczko:-)

ps. justysia , wlasnie obejrzalam Twoją galerię na nk, cholercia jaka Ty jestes podobna do paris Hilton hihi. serio.

Ostatnia edycja:
hihihi no jakos tak na zdjeciach moze troche..... bo nie pierwsza mi o tym mowisz... hmmm piszesz..... ktos sie ostatnio smial zebym dala fotki na jakas plotkarska strone i sensacje zrobila, ze Paris niedlugo bedzie rodzic:-D:-D:-D

reklama
alex ja czyszczę starą szczoteczką i pastą do zębów:) niektórzy czyszczą popiołem z kominka:) no i poza tymi metodami "babcinymi" są jeszcze specjalne preparaty do kupienia.

fajny dziś dzień, no nie? znowu ciepło i znowu słoneczko:-)

Pogoda super!!!!! Troszke wieje, ale nie ma co narzekać :tak:!!!!!!!!! A jeśli chodzi o czyszczenie srebra, Alex2339, to obił mi się o uszy taki sposób - położyć w zlewie, na dnie folię aluminiową (tylko nie pamiętam którą stroną czy błyszczącą do góry czy w dół), położyć co tam masz srebrnego, zalać wodą i posypać dużą ilością soli! Potrzymać jakieś 15 - 20 minut i gotowe. Sama nie praktykowałam, ale podobno działa i z zakamarków wyciąga, więc jest mniej roboty ;-)!!! Tylko którą stroną tą folię trzeba położyć :confused:...

Trudne pytanie, Slicznadziewczyno, niestety nie potrafię pomóc :baffled:... Beakta, to teraz chyba już krótsze sobie machniesz, co? Żeby móc więcje do nas stukać hehe :sorry2:!!!!!!

hihihi no jakos tak na zdjeciach moze troche..... bo nie pierwsza mi o tym mowisz... hmmm piszesz..... ktos sie ostatnio smial zebym dala fotki na jakas plotkarska strone i sensacje zrobila, ze Paris niedlugo bedzie rodzic:-D:-D:-D

Hahahahahahaha, Justysia21, to całkiem niezły pomysł :rofl2:!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry