reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Cześć :)) Biedna Oleńka:( Z doświadczenia wiem że musisz rozruszać i to na pewno będzie bolało ale dużo szybciej ustąpi :))Uwierz matce polce która tkz. lumbago przechodzi co chwile:((Boli boli ale jak się zastoi to jest dużo gorzej:))) A co tam u naszej Megan? wie może któraś?? może chora albo dzieci??Bo coś umilkła, Pozdrawiam i kończe bo mężulek już krzywo patrzy zazdrosny o komp hahha:))

reklama
Olivca biedaczkoja dolkadnie wiem o jaki bol Tobie chodzi.... mi lekarz kazal brac paracetamol i smarowac mascia fastum ktora za cholere nic nie pomagala... tam jak mowi Marta musisz rozruszac bo inaczej lipa i straj sie teraz nie wykonywac gwaltownych ruchow... jak raz zasiadlam na tronie w wc to juz tak zostalam... hehehehhe
a u Megan dobrze, tylko Malenstwo ma kolki i wiadomo to jej czas zabiera...... pewnie jak bedzie miala chwile to sama naskrobie cosik

Olciu masazyk by sie przydal;-)Wlasnie co z Megan?Marta i Ola okreslic sie prosze co do wizyty u Gastone we wtorek,bo tam dziewczyny cos planuja na 12-13 a Marta tobie nie pasuje nie?
A wracajac do masazy to moj maz kiedys mi taki masaz strzelil ze trzy dni chodzilam z glowa pochylona w lewa strone ...masakra normalnie nie umialam glowy wyprostowac,jak chcialam spojrzec w prawo lub za siebie to cala sie obracac musialam:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
śliczna dziewczyno ostatnio zalewas nas pytaniami ale sama jeszcze na zadne nie odpowiedzilas.
Dziewczyny a ja oblałam się dziś sosem, chciałam szybko ściągnąc koszulkę żeby przeprać bo to pomidory no i trach jak podniosąłm ręce do góry coś mi w plecach strzeliło i nie mogę się ruszać, siedziec, leżeć. Czy którejś się to zdarzyło podczas ciąży?? Raczej z maści nie mogę korzystać tylko paracetamol ale coś nie przechodzi...

Ajajajaj... Biedactwo... Nie wiem co Ci poradzić... Może ciepłe okłady? Mnie w ciąży bolał okropnie krzyż i wtedy pomagało wygrzewanie, ale to byl sam początek (nawet nie wiedziałam, że w niej jestem hihihihi)

Megan234 żyje, i tak jak Justysia21 pisała - naklika jak będzie miała chwilkę ;-)!!!

W końcu Pyza zasnęła, ufff... Potrzeba mi trochę odpoczynku, bo jej marudzenie i moje niewyspanie to bardzo zła mieszanka :baffled:... Lecę zalec na kanapie, serial oglądnąć, herbatki się napić i trzymać kciuki żeby nie wstała za pół godziny :sorry2: (wredna ze mnie matka, ech...)

Dziewczyny mam pytanko:):czy ktoras z was uzywala dla starszego dziecka (np.2 latka)doczepiana deske do wozka-cos ale "deskorolka"????otoz mam dylemat czy kupic podwojny wozek czy jakisc ladny zgrabny dla drugiego +deskorolka????mam jeszcze troche czasu ale moze ktoras z was podzieli sie doswiadczeniami???

No i za chwilke mam goscia_tesc przylatuje:-p

Heh, wiedziałam... Musiałam Oliwkę na nowo usypiać :sorry2:!!! Teraz czas dla mnie, więc słodkich snów życzę i udanego weekendu życzę, bo nie wiem czy uda mi się do Was zaglądnąć, ale się postaram :-p... Do klikania mamusie, pa :-D

Dziewczyny mam pytanko:):czy ktoras z was uzywala dla starszego dziecka (np.2 latka)doczepiana deske do wozka-cos ale "deskorolka"????otoz mam dylemat czy kupic podwojny wozek czy jakisc ladny zgrabny dla drugiego +deskorolka????mam jeszcze troche czasu ale moze ktoras z was podzieli sie doswiadczeniami???

No i za chwilke mam goscia_tesc przylatuje:-p
Magsch wiem o co ci chodzi,ja jeszcze nie mialam potrzeby takiego cuda posiadac,Ale widzialam u innych i wydaje mmi sie ze przy dwu latku to sie nie sprawdzi na dluzsze trasy(o ile sie wogole sprawdzi w tym wieku)Widzialam starsze dzieciaki.Ale co ciekawego widzialam to taki fotelik z miekkim siedzeniem jak w wozeczku,na kolu przyczepiany do wozka z boku.Pokazane tam bylo ze mozna go zlozyc tak ze wogole nie przezszkadza(jesli dziecko w nim akurat nie siedzi:-D)Jak znajde linka to wklejeAle powiem Ci ze ciekawe to bylo.

reklama
Do góry