reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Magsch wiem o co ci chodzi,ja jeszcze nie mialam potrzeby takiego cuda posiadac,Ale widzialam u innych i wydaje mmi sie ze przy dwu latku to sie nie sprawdzi na dluzsze trasy(o ile sie wogole sprawdzi w tym wieku)Widzialam starsze dzieciaki.Ale co ciekawego widzialam to taki fotelik z miekkim siedzeniem jak w wozeczku,na kolu przyczepiany do wozka z boku.Pokazane tam bylo ze mozna go zlozyc tak ze wogole nie przezszkadza(jesli dziecko w nim akurat nie siedzi:-D)Jak znajde linka to wklejeAle powiem Ci ze ciekawe to bylo.
dziekuje slicznie:)jak znajdziesz linka to prosze wklej bo ja nie wiem o co chodzi za bardzo-nie umiem sobie tego wyobrazic:)

reklama
kurcze magsch przeszukalam caly watek babyboom dzieci rok po roku.Tam maja taki temat wozkow i wydaje mi sie ze tam wlasnie o tym czytalam,jakas dziewczyna wkleila linka i ogladalam to.Ale za nic w swiecie nie umie tego znalezc:baffled:Ale jak tylko cos znajde to dam znac

Dzien Dobry.
Magsh - taki fotelik "na doczepke" widzialam w Smythsie. Niestety na stronie internetowej nie maja fotki z tym cudem. A jak to wyglada... widzialas moze motocykl z takim wozkiem dla pasazera z boku??;-);-)Niom to podobnie :)
Jeszcze kiedys widzialam takie cus mocowane z przodu wozka. Ale nie pamietam przy jakim modelu wozka to bylo, bo chyba do wszystkich tego nie doczepisz.

dziekuje slicznie:)jak znajdziesz linka to prosze wklej bo ja nie wiem o co chodzi za bardzo-nie umiem sobie tego wyobrazic:)
Madzia juz wstawiam zdjecie i zapraszam na nasz watek wozkowy tam poczytasz wiecej o wlasnie o tobie pisalysmy hahah:-D
Bo masz taka dobra koleznke, ktora szukala dla ciebi9e alternatywy. watek:
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...ik-gastone-gieo-ska-i-inne-24005/index28.html
A co deskorolki to nie jest dobry pomysl dla dwulatka..ale jak wejdzesz na watek poczytasz.Aco do wozkow to ja wrzucalam tam wlasnie z mysla o tobie jeszcze wozek i candy pear.Swietna sprawa , ladny zgrabny i wyciagasz adaptery i masz wozek pojedynczy.
http://www.preciouslittleone.com/acatalog/31IC132.html
kurcze magsch przeszukalam caly watek babyboom dzieci rok po roku.Tam maja taki temat wozkow i wydaje mi sie ze tam wlasnie o tym czytalam,jakas dziewczyna wkleila linka i ogladalam to.Ale za nic w swiecie nie umie tego znalezc:baffled:Ale jak tylko cos znajde to dam znac

no i wlasnie ta dziewczyna byla Beata :-D:-D:-D

Załączniki

• smorph4[1].jpg
    smorph4[1].jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki, rany jak wam dziękować? Wstałam rano i już po bólu ale faktycznie musiałam rozruszać wczoraj i to tak porządnie no i to ciepło podkładać:-):rofl2::-):rofl2: Co ja bym bez was zrobiła. A mój miał wczoraj i dzisiaj egzaminy więc nie chciałam go martwić. Jednak wygląda na to ze kości chyba mam jak u staruszki zastałe i nie ma co trzeba się będzie wziąść za siebie i zacząć ćwiczyć w końcu:baffled:
Przez ten ból zrezygnowałam z dzisiajeszego powrotu bo to 2godziny do belfastu potem 2,5 do dublina i jeszcze do limerick wiec sie przeraziłam bo ja wczoraj to 5 minut wysiedziec nie moglam. powinnam byc w poniedzialek po pierwszej juz w limerick to Gosiuniu przetrzymaj mi proszę avon do tego czasu;-)
Ale mimo wszystko jakie to szczęście jak nic nie boli - dopiero teraz sie to docenia ach.

Dzień dobry!!!! Czy Wasze dzieciaczki też dzisiaj dziwnie powstawały? Bo nam Pyza zrobiła pobudkę o 5.00 :szok: tym razem, ale mąż się nią zajął, więc troszkę pospałam, ale to i tak mało :dry:...

Zmykam poszwędać się po sklepach, miłego dzionka, pozdrawiam, papatki ;-)

Dzien Dobry:))))

Kochane dziekuje za odzew i pomoc:)))
Gastone super dzieki za zdjecia...prosze powiedz mi czy ten fotelik pasuje do kazdego rodzaju wozkow????no i rzeczywiscie Beatka to aniol::)))bardzo pomocna:)))chyba bardziej odpowiadalaby mi opcja z tym doczepianym fotelikem niz podwojny wozek-taka jakas mala sie przy nim czuje:))

reklama
Do góry