reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Czesc dziewczynki:-)Przedemna tez dzis dlugi dzien.Jula tez sie obudzila o 6:30,a wczesniej w nocy chyba kolo 2 i zaczela gadac:baffled:i oczywiscie szarpac mnie za wlosy a moj mezulek zaczal chrapac nieziemsko:crazy:Chyba dzis znowu nawiedzimy lekarza, a juz myslala ze przejdzie ale od tygodnia mam "kluche" w gardle i w nocy sliny przelykac nie moge,a mezus ma to samo.Specyfik od Krychy niestety nie podzialal na nas:-(
Natinke nie ma za co,milego lotu i pobytu w pl.:tak:

reklama
Czesc dziewczynki:-)Przedemna tez dzis dlugi dzien.Jula tez sie obudzila o 6:30,a wczesniej w nocy chyba kolo 2 i zaczela gadac:baffled:i oczywiscie szarpac mnie za wlosy a moj mezulek zaczal chrapac nieziemsko:crazy:Chyba dzis znowu nawiedzimy lekarza, a juz myslala ze przejdzie ale od tygodnia mam "kluche" w gardle i w nocy sliny przelykac nie moge,a mezus ma to samo.Specyfik od Krychy niestety nie podzialal na nas:-(

Bardzo mi przykro, że nie podziałał na Ciebie, ale tak to z lekami bywa... A druga sprawa, że może poprostu jest za słaby na to co Ci dolega! Ja bym poszła do lekarza - sama w życiu bym się nie wyleczyła z tego co mnie dopadło - także nie zwklekaj i zmykaj się przebadać, bo we wtorek mamy się wizytować, więc lepiej byłoby bez zarazków ;-)!!!! Zdrówka życzę!!!!!!

Same pysznosci.Gastone a przed poludniem toznaczy o ktorej?Bo moj malzonek idzie we wtorek wyjatkowo na druga zmiane,no i chcialabym jeszcze z nim troche czasu spedzic:zawstydzona/y:
Nie wiem umawiamu sie na 12?

Kochana ty sie naprawde kuruj bo glupio by bylo gdybys nas pozarazala,albo nie daj boze dzieciaki bo przeciez nie wiadomo co to?Moze to jakas angina?
Moje dziecko tez nie spi od 6.30, i wogole w nocy lazil z lozka do lozka.Co jest z tymi dzieciakami???

Ostatnia edycja:
dzień dobry
co to się dzisiaj powyrabiało moje dziecię też się obudziło o 6.30 ale go włożyłam do naszego łóżka i jeszcze trochę pospało :dry:

cytrus idź do lekarza i walcz z chorubskiem zanim się rozkręci na dobre:baffled:

gastone chyba 12-13 byłaby ok musimy pozbierać towarzystwo no i dojechać do ennis:sorry2:
a co Wy na to kobitki?:confused:

Moze pelnia byla ze te dzieci tak dzis od rana buszuja. Za to Nico jzu spi...na siedzaca zasypial haha taki byl juz zmeczony.

Jak dla mnie 12:00-13:00 jest w sam raz. Maly zdazy sie wyspac i cos zjesc ;-)

dzien dobry dziewczynki :) przede mna tez dluugi dzien,jutro czeka mnie lot do polski,a wiec dzis pakowanie,sprzatanie,ost.zakupki(a to milłe akurat :) )no i gotowanie mezusiowie zapasow......buziaki!...aha gosia i marta dzieki za wczorajsze popoludnie :)

będziesz w Polsce na usg? bo już chcemy wiedzieć co tam w brzuszku siedzi?;-)

reklama
Witam sie dziewczynki z wami w to piekne przed poludniea moje dzieciaczki wstaly dzisiaj o 9:00 tylko niestety w nocy moje tuptusie przywedrowaly do nas i cala polamana rano wstalam:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry