reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam;-) Dzisiaj ja jestem pierwsza. Yuuupiiiii:-D

Dziewczyny szczerość jest ważna i każda z nas ma swoje zdanie i trzeba to szanować. Ale tak ja napisała Ms.Marple. Wszystko odbywa się oficjalnie a chyba nie byłoby miłe gdyby utworzyły sie jakieś grupki uprzywilejowanych?????:confused: Ja może nie jestem długo na tym forum ale jak czytałam wcześniej to też częstym tematem było zapraszanie się na kawusię. Teraz tylko autorki się zmieniły. I na początku też czulam się wyautowana właśnie przez to umawianie, więc chyba nie do końca jesteście fair z tymi żalami. A do spotkania dołączyć może każda która ma ochote. To spotkania otwarte.

A zmieniając temat, bo coś ostro się robi....:baffled:

Moje dziecko dostaje od ponad 2 tyg kaszki i kolor kupki z żółtego zmienił się na ciemno-brudno-zielony.Mam się tym niepokoić czy to normalne?? A może to od kropli do nosa albo syropu na kaszel????:confused: Doradźcie coś.Plisssss

Ahhh zapomniałam. Megan mój R też chodzi na popoudnia do pracy i nie jest zadowolony kiedy wychodzę wczesniej niz on do pracy ale bez przesady!!! Raz na kilka tygodni chyba można się poświęcić??A kilkugodzinny odpoczynek od partnera nikomu nie zaszkodził;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Camomile....
oczywiscie kazda zrozumiala na o
opak to co napisalam oprocz dziewczyn z shannon!
a co do wychodzenia przed partnerem!!to ja zdania nie zmienie!!!Ksiaze spedza z dziewczynkami bardzo malo czasu!!rano to w sumie szykowanie sie do pracy chwila zabawy i czasem jakies sprawy zalatwiamy a pozniej znika i wraca kiedy dziewczynki juz spia!!!
jesli Ty potrzebujesz odpoczac od partnera to prosze bardzo ja takiego odpoczynku napewno nie potrzebuje!!!

co do kupki moze byc to spowodowane tymi lekami o ktorych pisalas!!!badz organizm przyzwyczaja sie do nowego jedzenia!!ja bym nie panikowala!!!ale przy najblizszym bilansie podzielilabym sie spostrzezeniami z lekarzem

Sory Megan ale nie miej w takim razie do nikogo pretensji ze ktoś z kimś się umawia a Ciebie tam nie ma. Jak widzisz to już tylko Twoj wybór jak spędzasz czas i z kim.
I dziękuję za opinię odnosnie kupki. Trochę mnie uspokoiłaś. Dzisiaj będę z małym w szpitalu to zapytam dla pewności.
Do później:-)

no i ponownie zostalam zlezrozumiana!!!
chodzilo mi o to ze jedynym tematem na forum ostatnio sa spotkania i sa dziewczynki ktore czuja sie pokrzywdzone!!!a nie ze ja zazdroszcze czy cos takiego!!!
jak ja sie zapisywalam na te forum spotkania o ile byly byly rzadkoscia!!!no i tematy byly jakos inne!!!!

SYLWIA wiem co i jak z bioderkami u Twojej niuni ale nie wiem co z ta szyjka???prosze o jakies info!!!
aaa i dzisiaj ide do Gp po skierowanie do szpitala i na szczepienie Caroline i wizyte ciazowa duzo tego na raz!!!!

Dzień dobry!!!!! Mi już, wczoraj, nie udało się do Was zaglądnąć, a tu tyle czytania... Ale przynajmniej lekturka fajna - taka trochę z dreszczykiem ;-):-p;-) hahahahahahahaha...

Mamusie wielu dzieciaczków - jestem pełna podziwu dla Was!!! Tak sobie myślę, że w tyle osób musi być wesoło :-)... Musi być też dużo pracy, ale jeśli jest tyle rąk do psocenia to i jakieś do pomocy, do prządków się pewnie znajdują ;-)...

krycha wspominałaś coś o czopkach dla Pyzy.jakie miałaś na myśli?może viburcol? podobno są rewelacyjne na stany niepokoju przy ząbkowaniu i infekcjach ale na Laurę nie działały.jak większość medykamentów zresztą.zostało mi jeszcze jedno całe opakowanie więc mogę ci je dać.spróbujesz sobie zanim kupisz

A tak sobie słuchałam ostatnio o nich jak rozmawiałaś z Agą_irlandia i pomyślałam, że przetestuje na Pyzie!!! Miałam zamiar to zrobić dopiero jak do Polski polecę, ale bardzo chęteni odkupie od Ciebie i zaaplikuję Młodej szybciej :tak:!

Justysia21, dasz sobie radę! Wyjścia innego nie masz ;-)... I jeszcze te zapasy w zamrażarce, hm... :-D:-D:-D A mi też się wyświetlasz strasznie długa hihihi...

Ms.Marple, z całego serca Ci życzę rodzeństwa dla Bąbla!!!! I to jak najszybciej :-)

Camomile, kciuki trzymam za Igorka i zapytaj lekarza o te kupki, przynajmniej nie będziesz się martwić ;-)!

W sumie to Masz racje.Ja i Beata tez to zauwazylysmy...:baffled: I tez sie czasem glupio czujemy..

Możemy spróbować umawiać się na spotkania przez priva jeśli chcecie! Ale wtedy to już nie będą "otwarte" spotkania, a tak każda, która chce, może z nich skorzystać... No, ale żadna z nas nie chce żeby ktokolwiek czuł się tu źle czy głupio!!! No, ale Drozdusia ma rację, w końcu nie piszemy tylko i wyłącznie o spotkaniach... :-);-)

Ms.Marple, masz rację pogoda taka se, ale na forum gorąco się zrobiło hahahahahahahahaha... A moja Pyza dziś mnie na krok nie puszcza samej, jak cień za mną łazi i buczy co jakiś czas - ciężki dzień przed nami, ale co tam, zawsze mogę tu troche odsapnać, nie ;-)? Miłego dnia życzę i do klikania :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień dobry.widzę że od rana dyskusja:-) jak widzicie" kobietki pokrzywdzone" pisze się tu nie tylko o spotkaniach.nie uważam że to forum służy tylko do umawiania się.jeśli nadal przy tym obstajecie to poświęćcie jeden dzień i uważnie poczytajcie.bo ja widziałam wiele postów o dzieciach,z pytaniami o radę,o tym jak spędzamy dzień,co dziś gotujemy itp.wydaje mi się że szukacie trochę problemu tam gdzie go nie ma.ja nie mam zamiaru ukrywać się z tym że spotykam się z dziewczynami.miłego dnia

SYLWIA wiem co i jak z bioderkami u Twojej niuni ale nie wiem co z ta szyjka???prosze o jakies info!!!
aaa i dzisiaj ide do Gp po skierowanie do szpitala i na szczepienie Caroline i wizyte ciazowa duzo tego na raz!!!!

MEGAN u nas juz z szyjka wszystko wporzadku.wizyte w tym szpitalu mamy dopiero na 20 sierpnia wiec sie okaze ale juz chyba nam zabiora ten plastik...mam nadzieje.

A co do tej burzy;-)na forum to szczerze tez sie czasem wkurzam i chyba dlatego tak marnie sie udzielam...ogolnie nie przeszkadzaja mi wasze spotkania zdaje sobie sprawe ze mieszkam w shannon i jestem troche z boku i to nie z waszej winy tylko wkurza mnie to jak napisze jakiegos posta i prosze o odp i czekam i czekam ale nikt nie odpowie bo wlasnie trwa umawianie sie na spotkanko.wtedy jestem zla bo kiedys jak sie posta napisalo to bylo duzo odp.to tylko takie moje smutne spostrzezenie:-)
no nic pozdrawiam was wszystkie.mam nadzieje ze nie obrazicie sie za to co napisalam ale kazdy moze wyrazic swoje zdanie

reklama
sylwisko nie obrażamy się :-D:-D nawet kiedy wpadasz tylko po to, żeby się umówić na robienie pazurków;-):-D:-D:-D powiem więcej tutaj bardzo łatwo i przyjemnie się umawia:-D:-D

krycha
napisz coś o tych czopkach bo pierwsze słyszę

Ostatnia edycja:
Do góry