reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
Bozenka ja caly czas kciukasy trzymam za siostrzyczke dla babla no i czekam az nas uraczysz tymi dobrymi wiesciami
a w zamrazarce nie tylko golabki heheheh
a w zamrazarce nie tylko golabki heheheh
mikimauro
Fanka BB :)
kurcze ja juznie wiem kto urodził, a kto się spodziewa dzidzi musze doczytać hmmm... to kara ze zadko tu jestem
justysia - ale się rozciagnełaś na stronce, ciezko się czyta Twoje posty- skurcz się kobitko [ zmień suwaczki, jeden pod drugim];-);-)
justysia - ale się rozciagnełaś na stronce, ciezko się czyta Twoje posty- skurcz się kobitko [ zmień suwaczki, jeden pod drugim];-);-)
miki kukaj na suwaczkikurcze ja juznie wiem kto urodził, a kto się spodziewa dzidzi musze doczytać hmmm... to kara ze zadko tu jestem
D
drozdusia
Gość
mikimauro ja urodziłam jakieś 11 miesięcy temu i spodziewam się następnego.jak widzisz pracuję nad własnym gangiem olsena
ms.marple więcej optymizmu i wiary.na pewno dałabyś sobie świetnie radę z dwójką.jesteś cierpliwą mamuśką mamuśką a to ważne.ja to raczej nerwus jestem
justysia to było jasne że sobie poradzisz.jak człowiek musi to da radę.a jak ma się taką małą kruszynkę to kto ma dać radę jak nie mamuśka?:-)na pewno przyda ci się taka szkoła życia.i potwierdzam słowa Bożenki-stosy gołąbków przewalały się po całej kuchni
ms.marple więcej optymizmu i wiary.na pewno dałabyś sobie świetnie radę z dwójką.jesteś cierpliwą mamuśką mamuśką a to ważne.ja to raczej nerwus jestem
justysia to było jasne że sobie poradzisz.jak człowiek musi to da radę.a jak ma się taką małą kruszynkę to kto ma dać radę jak nie mamuśka?:-)na pewno przyda ci się taka szkoła życia.i potwierdzam słowa Bożenki-stosy gołąbków przewalały się po całej kuchni
mikimauro
juz własnie sledzemiki kukaj na suwaczki
mikimauro ja urodziłam jakieś 11 miesięcy temu i spodziewam się następnego.jak widzisz pracuję nad własnym gangiem olsena
justysia21
Elfikowa mama :D
Mikimauro moje suwaki w dobrym porzadku u mnie mam jeden pod drugim powklejany nie wiem czemu u Ciebie sie wydluzylama i tak czytalam ze sie rozciagnelam to sie zastanawialam o co chodzi heheheh dobrze ze doczytalam
mikimauro
hahaha... to się dogadałyśmy. hhmmm. ciekawe czemu tylko mi tak wyskakujesz;-);-);-)no nic nie szkodzi:-):-):-)Mikimauro moje suwaki w dobrym porzadku u mnie mam jeden pod drugim powklejany nie wiem czemu u Ciebie sie wydluzylama i tak czytalam ze sie rozciagnelam to sie zastanawialam o co chodzi heheheh dobrze ze doczytalam
reklama
czesc dziewczynki!!!
ja coraz rzadziej do Was wpadam...jakos sie odnalezc nie moge po 3 miesiecznym braku neta!!!w sumie zauwazylam ze teraz forum jest bardziej do umawiania spotkan na ktore hmmm jakos nie moge dotrzec!!!
ja coraz rzadziej do Was wpadam...jakos sie odnalezc nie moge po 3 miesiecznym braku neta!!!w sumie zauwazylam ze teraz forum jest bardziej do umawiania spotkan na ktore hmmm jakos nie moge dotrzec!!!