reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
:tak:Bozenka ja caly czas kciukasy trzymam za siostrzyczke dla babla:tak: no i czekam az nas uraczysz tymi dobrymi wiesciami:tak:

a w zamrazarce nie tylko golabki heheheh

kurcze ja juznie wiem kto urodził, a kto się spodziewa dzidzi :sorry2::sorry2::sorry2: musze doczytać:dry: hmmm... to kara ze zadko tu jestem:dry::dry::dry:
justysia - ale się rozciagnełaś na stronce, ciezko się czyta Twoje posty- skurcz się kobitko [ zmień suwaczki, jeden pod drugim]:tak::-D:tak:;-);-)

mikimauro ja urodziłam jakieś 11 miesięcy temu i spodziewam się następnego.jak widzisz pracuję nad własnym gangiem olsena:-D
ms.marple więcej optymizmu i wiary.na pewno dałabyś sobie świetnie radę z dwójką.jesteś cierpliwą mamuśką mamuśką a to ważne.ja to raczej nerwus jestem:sorry2:
justysia to było jasne że sobie poradzisz.jak człowiek musi to da radę.a jak ma się taką małą kruszynkę to kto ma dać radę jak nie mamuśka?:-)na pewno przyda ci się taka szkoła życia.i potwierdzam słowa Bożenki-stosy gołąbków przewalały się po całej kuchni:-D:tak:

:-D:-DMikimauro moje suwaki w dobrym porzadku u mnie mam jeden pod drugim powklejany nie wiem czemu u Ciebie sie wydluzylam:confused::-Da i tak czytalam ze sie rozciagnelam to sie zastanawialam o co chodzi heheheh dobrze ze doczytalam :-D:-D

:-D:-DMikimauro moje suwaki w dobrym porzadku u mnie mam jeden pod drugim powklejany nie wiem czemu u Ciebie sie wydluzylam:confused::-Da i tak czytalam ze sie rozciagnelam to sie zastanawialam o co chodzi heheheh dobrze ze doczytalam :-D:-D
hahaha... to się dogadałyśmy. hhmmm. ciekawe czemu tylko mi tak wyskakujesz;-);-);-)no nic nie szkodzi:-):-):-)

reklama
czesc dziewczynki!!!
ja coraz rzadziej do Was wpadam...jakos sie odnalezc nie moge po 3 miesiecznym braku neta!!!w sumie zauwazylam ze teraz forum jest bardziej do umawiania spotkan na ktore hmmm jakos nie moge dotrzec!!!

Do góry