dobrze ze choc przez niektore zostalam dobrze zrozumiana!!!po co wpadac czesciej zeby przeczytac ze za 5 min wyjezdzasz z domu albo dziekujesz za cudownie spedzony czas...a jak umawialam sie na pazurki to tylko dlatego ze zmienilam tel i nie mialam numeru do Beatki.teraz juz mam wiesz juz nie bede pisac:-)a ty??
wlasnie wrocilam od Gp!!!lekarka wiedziala co to za lekarz ortopeda ale powiedziala ze narazie nie potrzebny!b0o caroline wada nie jest duza!!
kazala jej nosic taka specjalna pieluche(juz ja kupilam i widze male efekty-kupilam miesiac temu)
moje cisnienie ok ale powiedziala mi ze mam sie nie przemeczac bo cienko widzi ta ciaze!!!to moja 5 ciaza w przeciagu niespelna 5 lat i mowiac po mojemu wszystko tam juz troche sflaczale i nietakie!!!
aaa i Zuzka nam schudla ok kg!!!
no i juz slyszalam swoja dzidzie!!teraz tylko czekam na list ze szpitala!!!
wracajac do burzliwej rozmowy zaczetej przeze mnie!!!mi nie chodzi o to ze wy sie spotykacie!!!ja tez sie codziennie praktycznie widuje z Justysia!!!chodzi o to co powiedziala Sylwia!!!!!!!nagle zrobilo sie ...."to o ktorej??gdzie??u kogo??" no i po kilku godzinach"bylo milo"cudownie"itd!!!a niektore jak te jelenie siedza przy komie i czekaja na odpowiedz!!!zreszta jak zwykle ja jestem zla i niedobra wiec sie nie odzywam