reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

sylwisko nie obrażamy się :-D:-D nawet kiedy wpadasz tylko po to, żeby się umówić na robienie pazurków;-):-D:-D:-D powiem więcej tutaj bardzo łatwo i przyjemnie się umawia:-D:-D

po co wpadac czesciej zeby przeczytac ze za 5 min wyjezdzasz z domu albo dziekujesz za cudownie spedzony czas...a jak umawialam sie na pazurki to tylko dlatego ze zmienilam tel i nie mialam numeru do Beatki.teraz juz mam wiesz juz nie bede pisac:-)a ty??

reklama
krycha napisz coś o tych czopkach bo pierwsze słyszę

Ot i mi teraz klina zabiłaś - pamiętam jedynie z rozmowy dziewczyn, że są ziołowie, działają uspakajająco i wyciszająco i że nie na każde dziecko działa :zawstydzona/y::dry::sorry2:... Myślę, że Drozdusia i Aga_irlandia więcej mogę się wypowiedzieć na ten temat! Ja chcę je dopiero przetestować na Pyzie, a później mogę wystwiać opinię na ten temat :tak:;-)

po co wpadac czesciej zeby przeczytac ze za 5 min wyjezdzasz z domu albo dziekujesz za cudownie spedzony czas...a jak umawialam sie na pazurki to tylko dlatego ze zmienilam tel i nie mialam numeru do Beatki.teraz juz mam wiesz juz nie bede pisac:-)a ty??
nie zniżam się do takich dyskusji:cool2:

krycha dzięki zapytam age jak wstanie:-D

Ostatnia edycja:
ms.msrple czopki viburcol podaje się dzieciom w stanach niepokoju przy ząbkowaniu lub infekcjach.podobno są rewelacyjne.poleciło mi je mnóstwo osób,łącznie ze znajomymi i aptekarzami.lekarz też mi je zalecał.jedna kobietka którą spotkałam kiedyś w poczekalni u lekarza opowiadała że podawała je córce jak wpadała w histerię i to ją wyciszało.myślę więc że warto wypróbować.to czopki więc bezpiecznie dla żołądka.kosztują ok 24 złotych i jest 12 sztuk w opakowaniu.jak wspominałam mam jedno i przekaże je Kryśce.jak z nią dobrze zagadasz to może odpali ci kilka żebyś spróbowała zanim kupisz:-D na moją Laurę nie podziałały ale tym się nie sugerujcie bo jej nawet nurofen nie rusza:sorry2:

drozdusia dzięki, na razie na szczęście nie potrzebuję ale zęby idą i się okaże, kupię sobie w Polsce tylko sobie spiszę nazwę:tak:

ojojoj co tu sie wyprawia dziewczynki :)mi umawiania sie nie przeszkadzaja,chociaz nie zawsze jestem na tych spotkankach..to tyle co mam do napisania :)
a co tematu duzej rodzinki,to ja zawsze o takiej marzylam..tylko,ze trafilam na nie odpowiedniego partnera jesli chodzi o te kwestie...on zawsze chcial jednego dzieciaczka!na drugie udalo mi sie go namowic,wiec moze na jeszcze jakas trójeczke sie skusi heheh..
ja dzis ide na zakupy...mhh sprobuje skompletowac torbe do szpitala...
milego dnia :)

ojojoj co tu sie wyprawia dziewczynki :)mi umawiania sie nie przeszkadzaja,chociaz nie zawsze jestem na tych spotkankach..to tyle co mam do napisania :)
a co tematu duzej rodzinki,to ja zawsze o takiej marzylam..tylko,ze trafilam na nie odpowiedniego partnera jesli chodzi o te kwestie...on zawsze chcial jednego dzieciaczka!na drugie udalo mi sie go namowic,wiec moze na jeszcze jakas trójeczke sie skusi heheh..
ja dzis ide na zakupy...mhh sprobuje skompletowac torbe do szpitala...
milego dnia :)

No, Natinke18, czas najwyższy z tą torbą :-D!!!!! I wiesz, marzenia mają to do siebie, że czasem się spełniają, więc może w przyszłości będziesz jeszcze miała dużą rodzinkę ;-)!

Zmykam usypiać moją marudę, do później :sorry2:

reklama
a ja niedawno wstalam.... taka mala zamiane z mezusiem uskutecznilismy.... ja wstaje w nocy do karmienia naszego Elfika a on rancem jak sie juz jej nie chce spac :tak: on nie mogl w nocy zasnac po karmieniach.... za kazdym razem sie meczyl a mi to obojetnie... a w sumie to nad ranem mi sie najlepiej spi:tak: milego dzionka :-)

Do góry